• La Hollywood se spune că Quentin Tarantino îl vrea pe Brad Pitt în ultimul său film.
  • „The Movie Critic” va fi al 10-lea și ultimul lungmetraj al regizorului Quentin Tarantino.
  • Brad Pitt a colaborat cu Tarantino pentru filmul „Once Upon a Time in Hollywood.

Quentin Tarantino îl vrea pe Brad Pitt în ultimul său film. „The Movie Critic” va fi al 10-lea și ultimul lungmetraj al regizorului. Tarantino nu a făcut încă multe dezvăluiri, dar se pare că acţiunea se va desfăşura în sudul Californiei în anii 1970.

Ce detalii sunt?

La Hollywood se zvonește că Brad Pitt și Tarantino vor lucra din nou împreună pentru The Movie Critic. Stadiul înțelegerii nu este clar și regizorul nu a dat multe detalii. Tarantino a vorbit puțin despre film- la Festivalul de Film Cannes din 2023.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
TEMPERATURI RECORD ÎN INDIA
MENIU A LA GREC
O LUNĂ DE SCHENGEN

„Sunt tentat să fac câteva dintre monologurile personajului chiar acum, dar nu am de gând să o fac. Poate dacă ar fi fost mai puține camere video. Trebuie doar să așteptați și să vedeți”- a spus regizorul pe scenă. Am aflat că acțiunea va avea în centru un critic de film cinic faimos. Ar fi inspirat de Pauline Kael, regretata scriitoare de la New Yorker, care a fost unul dintre cei mai influenți critici de film ai vremii sale.

Brad mai are un proiect în lucru

Pitt va filma anul acesta un lungmetraj despre cursele de Formula 1 din „Top Gun: Maverick”, regizat de Joseph Kosinski. Producția Apple- îl aduce în rolul unui pilot veteran care iese la pensie pentru a concura alături de un pilot începător şi de titanii acestui sport. Aşadar, dacă discuţiile pentru „The Movie Critic” se finalizează, probabil că producţia nu va începe până la jumătatea anului sau mai târziu. Tarantino e posibil să nu lucreze cu Niciun studio, bugetul e de 20 de milioane de dolari.

Citește și: