• Regele Charles al III-lea a fost văzut zâmbind și salutând, în timp ce a făcut prima sa ieșire publică de la diagnosticul de cancer.
  • Regele Charles al III-lea, în vârstă de 75 de ani, a fost văzut ultima dată marți, când a părăsit Clarence House.
  • Aceasta vine după ce și-a exprimat cele mai sincere mulțumiri” națiunii pentru numeroasele mesaje de susținere și urări de bine”.

Regele Charles al III-lea a fost văzut zâmbind și salutând, în timp ce a făcut prima sa ieșire publică de la diagnosticul de cancer. Mergând alături de Camilla și ținând în mână o umbrelă, Charles a ajuns duminică dimineață la biserica St Mary Magdalene din Sandringham, Norfolk, scrie The Independent.

Aceasta vine după ce și-a exprimat cele mai sincere mulțumiri” națiunii pentru numeroasele mesaje de susținere și urări de bine” în ziua precedentă, după ce a dezvăluit luni că este tratat pentru o formă de cancer.

Aceasta vine după ce au fost raportate mai multe tensiuni între Prințul William și Prințul Harry, după ce Ducele de Sussex a fost în Marea Britanie pentru a se reîntâlni cu tatăl lor în urma anunțului șocant despre starea de sănătate a lui Charles.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Se spune că Harry ar fi petrecut mai puțin de o oră cu monarhul în vârstă de 75 de ani marți, înainte de a se întoarce acasă în California a doua zi, după ce nu a avut niciun contact cu fratele său. Ingrid Seward, redactor-șef al revistei Majesty Magazine, a declarat că William ar fi supărat” deoarece i s-ar părea că Harry a folosit vizita doar ca pe o oportunitate de PR”.

Regele Charles al III-lea, în vârstă de 75 de ani, a fost văzut ultima dată marți, când a părăsit Clarence House a doua zi după ce a început tratamentul, după o scurtă reuniune cu ducele de Sussex. Charles a amânat toate îndatoririle cu caracter public, dar continuă să lucreze în culise la cutiile sale roșii cu documente de stat.

Citește și