• Zona a fost populată și de personal militar, ingineri, personal de sprijin, prizonieri și familiile acestora.
  • Cimitirul a fost identificat ca fiind cimitirul Fort Jefferson Post Cemetery.
  • Zona a fost folosită și ca avanpost naval de coadă, spital naval, stație de far și unitate de carantină.

Rămășițele unui spital și ale unui cimitir din secolul al XIX-lea au fost descoperite în Parcul Național Dry Tortugas din Florida, scrie People. Descoperirile sunt rezultatul unei cercetări a zonei de 100 de mile pătrate, care a început în luna august ca un proiect de colaborare între personalul de resurse culturale al parcului, membrii Centrului de Resurse Submerse al Serviciului Parcurilor Naționale, Centrul Arheologic de Sud-Est și un student absolvent al Universității din Miami, relatează CBS News.

Potrivit unui comunicat de presă al Serviciului Parcurilor Naționale de luni, cimitirul a fost identificat ca fiind cimitirul Fort Jefferson Post Cemetery, unde John Greer, al cărui mormânt a fost de asemenea descoperit în urma descoperirii, a lucrat ca muncitor până la moartea sa pe 5 noiembrie 1861.

Serviciul Parcurilor Naționale explică faptul că, în timp ce înregistrările istorice indică faptul că soldații americani staționați la Fort Jefferson ar fi putut fi înmormântați în cimitir, zona a fost populată și de personal militar, ingineri, personal de sprijin, prizonieri și familiile acestora. Focarele majore de boală de pe insulă au avut un tribut greu pentru cei care au stat acolo, ucigând zeci de persoane de-a lungul anilor 1860 și 1870″, explică comunicatul, adăugând că micul spital de carantină descoperit a tratat pacienții cu febră galbenă.

Recomandări

CIOLACU: AVEM COALIȚIE
ZELE CREDE-N ADERARE
NEGOCIERI FĂRĂ SFÂRȘIT
UNDE TE DISTREZI ÎN PARIS
SUSPECTUL E ARESTAT
LARA NU VREA LA SENAT

Josh Marano, arheologul maritim al parcurilor naționale din sudul Floridei și director de proiect pentru sondaj, a împărtășit într-un comunicat că descoperirea evidențiază potențialul unor povești nemaivăzute”, fiindcă zona a fost folosită și ca avanpost naval de coadă, spital naval, stație de far și unitate de carantină. Deși o mare parte din istoria Fort Jefferson se concentrează pe fortificația în sine și pe unii dintre prizonierii săi infami, lucrăm în mod activ pentru a spune poveștile oamenilor înrobiți, ale femeilor, copiilor și muncitorilor civili”, a explicat Marano.

Citește și