• O femeie care lucrează la magazinul lângă care a explodat mașina din Arad a declarat pentru Aleph News că a auzit un zgomot foarte puternic.
  • Martora: „În momentul în care a explodat, eu m-am speriat foarte tare. Am crezut că ceva de la bloc a explodat”.
  • Martora: „După câteva secunde, după ce mi-am revenit, mașina era deja în flăcări. Fumul era gros”.

O martoră de la fața locului a explicat pentru Aleph News ce a văzut în dimineața zilei de 29 mai 2021. Femeia spune că explozia a fost foarte puternică, iar după ce și-a revenit a văzut că mașina era deja în flăcări.

„Era aproape de ora 07:00. Ne pregăteam să deschidem magazinul. Colegii mei erau în spate, iar eu eram singura aici în față. Am văzut momentul în care a intrat domnul cu mașina în parcare, dar nu i-am dat importanță, credeam că este un client. În momentul în care a explodat, eu m-am speriat foarte tare. Am crezut că ceva de la bloc a explodat. Și după câteva secunde, după ce mi-am revenit și am venit aici în față, mașina era deja în flăcări, fumul foarte gros. A fost un zgomot foarte puternic”, a spus o femeie care lucrează la magazinul lângă care a explodat mașina.

„Mașina nu mi se pare cunoscută. Domnul venea destul de des să-și bea cafeaua. Eu personal nu știu nimic despre el. A venit pentru cafea și pe când să iasă din parcare a explodat. Era un om simplu, a mai spus martora.

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL
UNIVERSITATEA SPRIJINĂ ARTA
UE INVESTIGHEAZĂ META
AU VEDETELE SUCCES PE TINDER?
SUA SANCȚIONEAZĂ TRANSFERURILE ILEGALE DE ARME