• Un bărbat de 64 de ani a fost prins marți de jandarmi și predat poliției, după ce a acostat pe stradă o fată de 12 ani, în Drobeta-Turnu Severin
  • Fata spune că bărbatul a mai încercat să o sărute și să o atingă la sfârșitul lunii mai
  • Bărbatul a fost dus de jandarmi la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor

Un bărbat de 64 de ani a fost prins marți de jandarmi și predat poliției, după ce a acostat pe stradă o fată de 12 ani, în Drobeta-Turnu Severin. Fata spune că bărbatul a mai încercat să o sărute și să o atingă la sfârșitul lunii mai.

Potrivit jandarmilor din Mehedinți, fata de 12 ani mergea marți pe stradă și a fost abordată de un bărbat care sub pretextul că nu cunoate orașul a rugat-o să îl însoțească până în Piața Mircea.

Fata l-a recunoscut pe bărbat, care a mai încercat să o acosteze în urmă cu o săptămână, și a apelat Jandarmeria. Pe baza descrierilor făcute de fată, jandarmii au identificat un bărbat în vârstă de 64 ani, domiciliat în județul Mehedinți.

Recomandări

FICO ÎȘI REVINE DUPĂ ATAC
URSULA INVESTIGHEAZĂ DIN NOU META
ÎN CHINA ÎȚI IEI LIBER DACĂ EȘTI TRIST
A.I. ÎN MUZEE
CUM E VREMEA ÎN ROMÂNIA?
CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT

Fata le-a spus jandarmilor că același bărbat a încercat să o acosteze în 23 mai, sub pretextul că dorește să îl însoțească la un magazin să cumpere o pâine. Pe drum, însă, bărbatul a spus că i s-a făcut rău și dorește să se așeze pe o bancă. Aici ar fi încercat să o sărute și să o atingă în zonele intime, însă a fost observat de o femeie care i-a sărit fetei în ajutor. Gestul bărbatului nu a fost reclamat la poliție la data producerii incidentului.

Bărbatul a fost dus de jandarmi la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor.