• Ron DeSantis (45 de ani) a abandonat cursa pentru Președinția SUA.
  • Guvernatorul Floridei și-a anunțat susținerea pentru D.Trump.
  • Marți seară: confruntarea electorală Trump – Haley în New Hampshire.

„Succesul nu este definitiv, eșecul nu este ceva fatal. Ceea ce contează este curajul de a continua”. Vorbele îi aparțin lui Winston Churchill, dar aseară au fost rostite de guvernatorul Floridei, Ron DeSantis, în anunțul său de abandonare a campaniei la președinția SUA și de susținere pentru Donald Trump.

Cum și de ce a ajuns DeSantis – văzut până mai ieri noua stea a Partidului Republican, ba chiar viitorul președinte al SUA – să abandoneze totul într-un mesaj de 4 minute jumătate?

Ce s-a întâmplat cu DeSantis

Oamenii preferă originalul. Acesta este destinul lui DeSantis care va sta mereu în umbra lui Donald Trump. Trump l-a ajutat să devină ceea ce este acum, dar nu va reuși niciodată să aibă succes atâta timp cât Trump este în politică.

Recomandări

TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
TEMPERATURI RECORD ÎN INDIA
MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
O LUNĂ DE SCHENGEN

Deși era prezentat ca „viitorul președinte al SUA”, acesta s-a lansat târziu în cursa politică, nu a avut un mesaj, a avut probleme în echipă și are și probleme cu banii. După eșecul din Iowa a fost clar că Ron DeSantis se va retrage, dar nu era sigur că îl va susține pe Trump.

Povestea lui DeSantis s-a terminat. Haley este văzută ca fiind o competitoare destul de puternică. Dacă Trump câștigă, Haley va fi automat scoasă din această cursă iar Trump va fi cel nominalizat pentru președenția SUA. În schimb, echipa lui Biden o preferă pe Haley.

Citește și