• Aproximativ 30 de copii se aflau la centru când bărbatul înarmat a intrat în jurul prânzului.
  • Videoclipurile postate pe rețelele de socializare arătau cearceafuri care acopereau ceea ce păreau a fi corpurile copiilor.
  • Împușcăturile în masă sunt rare în Thailanda, chiar dacă rata de posesie a armelor de foc este ridicată în comparație cu alte țări din regiune.

Treizeci și patru de persoane au fost ucise joi în Thailanda într-un schimb de focuri de armă în masă la o grădiniță de către un fost polițist care și-a ucis soția și copilul înainte de a se împușca mortal, a anunțat poliția.

Printre victimele presupusului pistolar, despre care poliția a spus că a fost eliberat din serviciu din motive legate de droguri, se numără 22 de copii. Aproximativ 30 de copii se aflau la centru când bărbatul înarmat a intrat în jurul prânzului, a declarat pentru Reuters oficialul districtual Jidapa Boonsom. bărbatul a împușcat mai întâi patru sau cinci membri ai personalului, inclusiv o profesoară însărcinată în opt luni, a spus Jidapa.

La început, oamenii au crezut că au fost focuri de artificii, a adăugat ea. Videoclipurile postate pe rețelele de socializare arătau cearceafuri care acopereau ceea ce păreau a fi corpurile copiilor care zăceau în bălți de sânge la centrul din orașul Uthai Sawan, în provincia nord-estică Nong Bua Lamphu. Anterior, poliția a declarat că se desfășoară o vânătoare de oameni pentru atacator, iar un purtător de cuvânt al guvernului a declarat că prim-ministrul a alertat toate agențiile pentru a-l prinde pe vinovat.

Recomandări

7 LOCAȚII „BRIDGERTON"
CELE MAI VECHI DOVEZI ALE FUZIUNII
MAI SLĂBEȘTE-NE
SOPHIE TURNER, DESPRE DIVORȚUL DE JOE JONAS
VEZI WORLD PRESS PHOTO LA UNIVERSITATE
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"

Împușcăturile în masă sunt rare în Thailanda, chiar dacă rata de posesie a armelor de foc este ridicată în comparație cu alte țări din regiune, iar armele ilegale sunt frecvente. În 2020, un soldat supărat din cauza unei afaceri imobiliare care a eșuat a ucis cel puțin 29 de persoane și a rănit 57, într-un raid care s-a extins în patru locații.