• Karma este văzută ca un principiu prin care faptele bune se întorc spre tine.
  • Gândurile karmice ne pot afecta integritatea, arată un articol publicat în Forbes.
  • Convingerile karmice te pot ajuta să te înconjori de oameni pozitivi, conform Forbes.
  • Veronica Țurlea: „Karma este un concept de neutralitate, o urmare a ceea ce noi am generat”.
  • Veronica Țurlea: „Fiecare acțiune fizică sau spirituală, vine cu o urmare.

Primești ceea ce oferi. E Karma! Cuvântul este adesea înțeles ca un principiu prin care faptele bune sunt răsplătite, iar cele rele, pedepsite.

La un moment dat, totul se întoarce spre tine. Gândurile karmice însă, ne pot afecta integritatea. Asta arată un articol publicat în Forbes.

Veronica Țurlea, coach și astrolog

,,Este unul dintre cele mai greșite concepte înțelese în lumea occidentală și în societatea românească. Ca și cum tot ce ni se întâmplă rău, punem pe baza karmei. Fără să înțelegem că acest cuvânt vine din limba sanscrită și înseamnă acțiune. În hinduism și în religiile orientale, este o forță impersonală care cântărește toate faptele în decursul vieții și care determină un ciclu de transmigrare a sufletelor și calitatea vieților următoare. Karma nu înseamnă neapărat ceva rău și nu este o pedeapsă. Este legea firii, a cauzei și a efectului, unde ceea ce semeni, aia culegi. Faptele bune se vor întoarce cândva la tine, la fel și cele negative. Este important să înțelegem karma ca pe un concept religios și filosofic, prin care fiecare acțiune, fizică sau spirituală, are o urmare obligatorie, fie pozitivă sau negativă”.

Recomandări

SUSPECTUL E ARESTAT
LARA NU VREA LA SENAT
SUA NU ÎNCHIDE GUVERNUL
ÎNCEP CONSULTĂRILE
UNDE MERGI LA BRUNCH
REVOLUȚIA AJUNGE ÎN CAPITALĂ

Plătim Karma strămoșilor?

,,Una dintre clasificări ține de cauzalitate și explică într-un fel. Avem 4 patru tipuri de karma: karma acumulată, karma activă, cea prezentă și karma viitor. Singura pe care nu o putem schimba în niciun fel este karma activă, care este o colecție de karme trecute care urmează să fie experimentate în corpul prezent. Pentru mine, aceasta este soarta omului, acele lucruri care trebuie să se întâmple în viață și pe care nu le putem schimba. Când omul aplică liberul arbitru, alege cum să se poziționeze față de cele întâmplate. El își formează propriul destin. Destinul este ceva pe care noi îl creăm, nu pe care să-l trăim. Aia este soarta din punctul meu de vedere”,a concluzionat, la Aleph News, Veronica Țurlea,

Citește și