• Stilul eclectic înseamnă îmbinarea diferitelor forme, culori, stiluri și texturi.
  • Pentru a fi fresh, designerii sugerează integrarea pieselor din mijlocul secolului 20.
  • Noile tehnologii vor fi înglobate în design pentru a oferi confort.

Cu noul an la doar câteva zile distanță, tendințele de decorare a casei și stilurile de design pentru anul 2024 încep să-și facă simțită prezența. Indiferent că sunt aici pentru a rămâne mult timp de acum încolo sau că sunt efemere, nu putem ignora existența lor, mai ales că multe dintre ele vor invada piața de specialitate în anul ce se apropie. Ce devine old? Nuanțele de gri, scrie Business Insider.

Din popularitate își pierde și decorul prea coordonat și planurile deschise ale apartamentului. Ce e în trend?

Ce alegem pentru 2024?

„În 2024, stilul casei va fi pe prim-plan cu câteva nuanțe schimbate. Vor fi nuanțe mai calde. Conceptul de durabilitate va fi inserat în fiecare design și astfel se deschide calea spre ideea de eco-friendly.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
RUBLEV CÂȘTIGĂ LA MADRID
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE

Când vine vorba despre amenajare, despre minimalism, se pune accent pe a face casa și locul cât mai eficient din punct de vedere al utilizării spațiului. Cât mai smart. Materialitatea va fi și ea importantă. Tonurile calde vor fi aduse în prim-plan.

Nu trebuie să uităm de noile tehnologii ce vor fi înglobate în design pentru a potența confortul utilizatorului”, a declarat arhitectul Gabriel Petropol, la Aleph News.

Citește și