• Fanii au văzut-o pe Rihanna în Londra, în timp ce iubitul ei, A$AP Rocky, a cântat la Wireless Festival.
  • A fost prima apariție publică a cântăreței de când a născut un băiețel în luna mai.
  • Înainte de concert, cuplul a fost surprins la o frizerie.

Rihanna și-a făcut vineri prima apariție publică de când a născut, potrivit unor videoclipuri postate pe rețelele de socializare.

Într-un scurt clip postat pe Twitter, Rihanna a fost surprinsă trecând pe lângă mulțimea care participa la Wireless Festival, Londra, în timp ce Rocky se pregătea să intre pe scenă.

Recomandări

FICO ÎȘI REVINE DUPĂ ATAC
URSULA INVESTIGHEAZĂ DIN NOU META
ÎN CHINA ÎȚI IEI LIBER DACĂ EȘTI TRIST
A.I. ÎN MUZEE
CUM E VREMEA ÎN ROMÂNIA?
CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT

Apariția cântăreței a avut loc în prima zi a festivalului, care se desfășoară în Crystal Palace Park din Londra.

La eveniment, ea a purtat o jachetă neagră Prada, asortată cu detalii din pene, relatează Elle, citată de Insider.

Rihanna și-a purtat părul lung și negru despletit și a asortat look-ul cu jambiere negre și un colier argintiu.

Înainte de concert, cuplul a fost surprins la o frizerie. Videoclipurile care au circulat pe rețelele de socializare arată sute de fani țipând în fața magazinului, în timp ce cântăreața, care purta o pereche de ochelari de soare și un top închis la culoare, filma reacția din interior.

Rihanna și Rocky au anunțat sarcina în luna ianuarie, dezvăluind vestea printr-o ședință foto care a pus în evidență burta ei.

Vorbind cu Vogue, în luna mai, pentru articolul de copertă, Rihanna a declarat că ea și Rocky nu plănuiau neapărat să aibă un copil.

„Pur și simplu ne-am distrat”, a spus ea. „Și apoi a fost pur și simplu acolo pe test. Nu am pierdut timpul. L-am chemat înăuntru și i-am arătat. Apoi am fost în cabinetul medicului în dimineața următoare și călătoria noastră a început.”

În luna mai, fondatoarea Fenty Beauty, în vârstă de 34 de ani, a dat naștere unui băiețel în Los Angeles, potrivit mai multor surse, citate de Insider.