• În timpul repetiției pentru parada de ziua regelui Charles al III-lea, un soldat al Gărzii Regale a leșinat cu instrumentul său în mână.
  • Membrul trupei s-a prăbușit la pământ, cel mai probabil din cauza căldurii.
  • Ulterior, Prințul de Wales a lăudat trupele pentru că au făcut ,,o treabă foarte bună în ciuda condițiilor dificile” .

În cursul zilei de azi, câțiva soldați britanici au fost copleșiți de căldură, în momentul în care s-au prezentat în tunici de lână și pălării din piele de urs pentru a-l saluta pe Prințul William. Unul dintre ei a leșinat, și s-a prăbușit cu instrumentul în mână.

Mai e doar o săptămână până la parada organizată cu ocazia zilei de naștere a regelui Charles al III-lea, iar Prințul William și Gărzile Regale au exersat în cursul zilei de azi rutina înainte de ziua cea mare, însă temperatura crescută a cam dat bătăi de cap unora dintre soldați.

Mai târziu, prințul William a transmis un mesaj emoționant pe Twitter după ce cel puțin trei soldați s-au prăbușit din cauza caniculei în timpul ultimei repetiții a ceremoniei ,,Trooping the Colour”, unde el a condus Gărzile galeze călare, scrie Daily Mail.

Recomandări

FICO ÎȘI REVINE DUPĂ ATAC
URSULA INVESTIGHEAZĂ DIN NOU META
ÎN CHINA ÎȚI IEI LIBER DACĂ EȘTI TRIST
CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
CORVINUL A CÂȘTIGAT CUPA ROMÂNIEI
PROBLEME ÎN PARADIS?

Prințul de Wales a lăudat trupele pentru că au făcut ,,o treabă foarte bună în ciuda condițiilor dificile” .

„Mulţumesc foarte mult tuturor soldaţilor care au participat la Colonel’s Review, în această dimineaţă, în căldură. Condiţii grele, dar aţi făcut o treabă foarte bună”. , a postat William pe Twitter.

Temperatura în Londra era la ora evenimentului în jur de 30 de grade.

Evenimentul a fost o repetiţie pentru Trooping the Colour, o paradă militară anuală organizată în fiecare iunie pentru a sărbători ziua oficială de naştere a monarhului. Regele Charles al III-lea va supraveghea ceremonia pe 17 iunie.

Citește și

Trump califică acuzațiile federale drept „ridicole și nefondate”. Fostul președinte american, acuzat că a pus în pericol SUA prin păstrarea unor secrete nucleare

Wall Street Journal: Polonia ar putea fi implicată în sabotajul Nord Stream

Guvernul ar fi venit cu o nouă ofertă pentru profesori, valabilă doar dacă opresc greva