• Parlor este o aplicație de chat veche de 10 ani, confundată cu Parler
  • Din cauza confuziei, a ajuns pe locul 2 în topul aplicațiilor din App Store
  • Pe prima poziție se află Signal, aplicația recomandată de Elon Musk în loc WhatsApp

Parler, aplicația folosită cu precădere de suporterii lui Trump, a fost scoasă din AppStore și Google Play. Și cum ghinionul unora e norocul altora, o platformă de chat răsare de nicăieri. Datorită unei confuzii.

În căutarea aplicației Parler, internauții au ajuns să descarce aplicația Parlor, cu O. Acest lucru a dus la clasarea ei pe locul 2 în cele topul celor mai descărcate aplicații gratuite de pe App Store, dar și din magazinul Google.

Parlor este o aplicație de chat care se află pe piață de 10 ani. Are multe recenzii negative și reclame pe tot ecranul. Însă tocmai ce a câștigat un număr de 40.000 de utilizatori noi.

Recomandări

FICO ÎȘI REVINE DUPĂ ATAC
URSULA INVESTIGHEAZĂ DIN NOU META
ÎN CHINA ÎȚI IEI LIBER DACĂ EȘTI TRIST
A.I. ÎN MUZEE
CUM E VREMEA ÎN ROMÂNIA?
CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT

Pe primul loc este Signal. Aceasta a fost menționată de Elon Musk ca alternativă la WhatsApp. E hit printre utilizatorii care apreciază discreția.

„Vedeți un cronometru aici. Și uite așa, mesajul a dispărut. Asta e foarte util. Să trimiți mesaje care dispar. Este ceva ce Snapchat face de mulți ani și acum face parte și din aplicația Signal”, spune Howfinty, tech youtuber.