• Horațiu Dumitrescu dezbate importanța trend-ului în lumea fitness-ului.
  • Cozy Cardio este definit de comoditate.
  • Acesta nu este văzut ca un concurent direct al sălilor tradiționale de fitness.

Mai mulți pasionați de fitness au decis să lase greutățile deoparte și să dezvolte un trend numit „Cozy Cardio”. Despre ce este vorba? Te plimbi pe o mini bandă de alergare în ambientul pe care ți-l crezi chiar acasă.

Horațiu Dumitrescu, antrenor de fitness:

„Este un subiect pe care noi, specialiștii în fitness, îl dezbatem. De după pandemie tot dezbatem. Cei care abordează această modalitate de lucru acasă sunt cei care au rămas cu niște temeri, dar mai nou, noi considerăm că se ascund un pic în spatele acestei modalități de lucru.”

Comoditatea este cea care stă la baza acestui aspect. „Cozy cardio este un soi de o oportunitate a celor care au gândit puțin mai mult și au pus tehnologia la cap cu această comoditate,” adaugă Horațiu.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Importantă este perseverența. „Acum depinde de bugetul fiecăruia și în comoditatea ta, acolo, în sufragerie, să faci foarte multe exerciții.”

Cozy Cardio nu este, însă, un concurent al sălilor tradiționale de fitness. „N-aș putea spune că este neapărat un concurent al sălilor de fitness, însă recomandarea mea, ca și specialist, este să se meargă la sală. De ce? Pentru că a ieși din acel spațiu comod al casei tale și a merge să te focusezi într-adevăr pe lucrul pe care îl ai de făcut.”

Socializarea este un alt factor important în această discuție. „Este vorba de mișcare și pe asta trebuie să avem cu toții focusul. Este cred că un factor care te ajută foarte mult. Și, în plus de asta, mai intervine la mijloc, între acest lucru de acasă și cel de la sală, socializarea. Un factor iarăși important care ne scoate din rutina noastră și ne ajută să ne dezvoltăm.”

Citește și: