• Woods, în vârstă de 47 de ani, a fost supus miercuri unei operații de fuziune subtalară.
  • Tiger se recuperează în prezent și așteaptă cu nerăbdare să înceapă reabilitarea”, se arată în tweet.
  • Anunțul său nu a fost însoțit de un termen de recuperare.

Tiger Woods a anunțat miercuri că se recuperează după o nouă operație la gleznă pentru a rezolva problema artritei post-traumatice” la piciorul drept pe care l-a rănit într-un accident de mașină din 2021, scrie Irish Times.

Woods, în vârstă de 47 de ani, a fost supus miercuri unei operații de fuziune subtalară la Institutul de medicină sportivă HSS din New York, o intervenție considerată reușită. Tiger se recuperează în prezent și așteaptă cu nerăbdare să înceapă reabilitarea”, se arată în tweet.

Anunțul său nu a fost însoțit de un termen de recuperare. Cu toate acestea, este de așteptat să rateze restul turneelor majore din acest an – PGA Championship (18-21 mai), US Open (15-18 iunie) și British Open (20-23 iulie). Ar trebui să anticipați o perioadă de cel puțin 12 săptămâni de convalescență la domiciliu înainte de a vă putea relua activitățile normale”, potrivit site-ului OS.clinic. Acesta adaugă faptul de a avea un ghips până la nivelul genunchiului” timp de șase săptămâni.

Recomandări

TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
CE FACI ÎN CAPITALĂ DE FLORII?
CUM ARATĂ SECURITATEA JO?

Articulația subtalară este situată chiar sub articulația gleznei, între osul talusului și osul călcâiului. Woods a jucat recent la Masters, dar a fost nevoit să se retragă în timpul turului al treilea din cauza unei noi agravări a fasciitei plantare.

Acesta a fost al cincilea turneu pe care Tiger Woods l-a jucat de la accidentul de mașină din februarie 2021 și al patrulea pe care l-a făcut. Cu toate acestea, el a completat 72 de găuri doar de două ori în aceste cinci evenimente.

Sunt foarte norocos că am acest picior”, a declarat Woods înainte de acest Masters. Este al meu. Da, a fost modificat și are niște hardware în el, dar este tot al meu. A fost greu și va fi mereu greu. Capacitatea și rezistența a ceea ce va face piciorul meu în continuare nu vor mai fi niciodată la fel. Înțeleg asta”.

Citește și