• Hasan Kaval este instructor de paragliding.
  • La ultimul zbor, el şi-a adus o parte din sufragerie cu el. Nu doar că a legat canapeaua de parapanta, dar a fixat şi un televizor.
  • Hasan a primit şi critici deoarece nu şi-a luat măsuri de siguranţă.

Un instructor de paragliding a dus zborul la un alt nivel. Turcul Hasan Kaval a postat un clip devenit viral cu ultima sa experienţă. El a arătat cum se poate zbura stând în canapea în timp ce te uiţi la televizor.

Kaval a legat canapeaua la o paraşută şi şi-a luat zborul într-o zonă cu peisaje superbe din sud-vestul Turciei. Kaval a înregistrat toată experienţa după ce prietenii săi l-au împins de pe un deal.

„Nu mi-a fost teamă, prietenii aveau încredere în mine (că va funcţiona). Totul a fost în regulă” a spus Kaval după experienţă.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
SE RĂCEȘTE VREMEA
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK

El şi-a atras şi critici deoarece nu s-a asigurat în niciun mod că nu va cădea de pe canapea. Mai mult, în timp ce se află în zbor a decis să renunţe la adidaşi şi şi-a pus papuci în picioare.

Kaval a mai dezvăluit că prima dată i-a venit această idee în urmă cu 2 ani şi că a avut de furcă până când a reuşit să o transforme în realitate.