• Apple Vision Pro, căștile de la Apple, pot fi folosite și în domeniul medical.
  • James Rath s-a născut orb și suferă de afecțiuni care nu pot fi corectate.
  • După ce a cumpărat căștile și le-a încercat, a putut să vadă mult mai bine.

Tehnologia își face simțită prezența din ce în ce mai mult în sistemul medical, și nu de azi, de ieri. Și poate nu te-ai gândit că Vision Pro, căștile de la Apple, pot aduce și un aport în acest domeniu, pe lângă entertaining. James suferă de afecțiuni ale vederii – iar cu ajutorul căștilor, vederea lui James s-a îmbunătățit considerabil.

James Rath s-a născut orb din punct de vedere legal și suferă de afecțiuni care nu pot fi corectate, inclusiv albinismul ocular și nistagmus. Rath a explicat că la fel ca și 90% dintre persoanele care suferă de aceste afecțiuni, el poate totuși să vadă câte ceva. Așa că James a mers la companie, a cumpărat căștile și le-a încercat. Rezultatul? A putut să vadă mult mai bine.

Utilizarea căștilor electronice care utilizează sisteme de camere video și de afișare pentru a îmbunătăți vederea pentru aproape un miliard de oameni din întreaga lume care trăiesc cu pierderi de vedere care nu pot fi corectate cu ochelari obișnuiți a fost o aspirație de lungă durată în domeniul tehnologiei de asistență.

Recomandări

ÎN CE INVESTEȘTE BIDEN BANII
STEVE BUSCEMI A FOST ATACAT PE STRADĂ
CÎRSTEA A FOST ELIMINATĂ LA ROMA
CIOLACU VREA PARC TEMATIC URIAȘ
6.000 DE OAMENI SUNT EVACUAȚI DIN HARKOV
NE LUĂM ANGAJAȚII DIN AFARĂ

Citește și: