• Restaurantul Sézanne din Tokyo este cel mai bun restaurant din Asia pentru 2024.
  • Daniel Calvert, chef-ul Sézanne, îmbină bucătăria franceză cu produse japoneze.
  • Prânzul începe de la $185, pentru o cină plătești de la 330$ în sus.

Unde mănânci azi? La Sézanne, din Tokyo, restaurantul lui Daniel Calvert, un bucătar britanic. A ajuns pe primul loc în topul celor mai bune 50 de restaurante din Asia pentru 2024.

Restaurantul Sézanne, din Tokyo, a fost lăudat pentru abordarea sa culinară care combină bucătăria franceză cu ingrediente japoneze. Calvert, bucătar chef de la Sézanne a acumulat experiență la restaurante de prestigiu din întreaga lume, precum Pied à Terre din Londra și Per Se din New York. Sézanne se află în centrul districtului de afaceri din Tokyo, oferind o experiență culinară de înaltă clasă, cu meniuri de prânz începând de la ($185) și cină de la ($330).

Ambianța din restaurant este minimalistă și elegantă, cu un echilibru între fine dining și o echipă de servire tânără și prietenoasă. Calvert pune accent pe servirea unor preparate unice, astfel încât oaspeții să aibă parte de experiențe culinare de neuitat. Meniul restaurantului include preparate precum gougère cu brânză Comté învechită, șampanie Christofle și diverse preparate japoneze și franceze. Programul de băuturi de la Sézanne este divers, cu o selecție de șampanii, vinuri de legendă și cocktailuri fără alcool.

Recomandări

ALICIA KEYS E NOMINALIZATĂ LA TONY AWARDS
O GENERAȚIE DE SINGURATICI
MENIU A LA GREC
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE

Deserturile sunt la fel de impresionante ca preparatele principale, incluzând un budinca de orez cu citrice japoneze și o cremă zabaglione italiană ușoară. Calvert subliniază importanța consistenței și a efortului echipei sale pentru menținerea excelenței, considerând că succesul constă în repetarea performanței de excepție în fiecare preparat.

Citește și