Antrenamente de Ziua Tatălui

Ronaldo, Griezmann și Ramos le-au arătat fanilor de pe Instagram cum s-au distrat cu copiii de Ziua Tatălui.

Ronaldo e ca un sergent de armată acasă! Nimeni nu trage chiulul! Portughezul a amenajat un teren de antrenament în curtea casei și i-a pus pe toți la treabă! Mezinul familiei știe deja cum să dea mingea printre jaloane! Pe frații mai mici i-a cam furat peisajul, însă, nu-i nimic! Se fac ei mari și-l vor ajunge din urmă pe Cristiano Ronaldo Jr.!

Și Antoine Griezmann, atacantul Barcelonei, își pregătește fetița pentru o carieră în fotbal! Mia a învățat deja cum să bage mingea-n poartă!

Recomandări

CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
CAMPUS „MADE IN CHINA”
TU CE CONDUCI AZI?
XENOTRANSPALNTUL E NOUA ARMĂ A MEDICINII

Dacă nu vor să urmeze o carieră în sport, copiii lui Sergio Ramos au liber de la tatăl lor să devină artiști! Căpitanul lui Real Madrid a fost atât de impresionat de felicitările pe care micuții le-au făcut cu mâna lor de Ziua Tatălui, că i-a scos în grădină la o oră de desen pe pânză!

Face milioanele cu sacii

Mayweather ignoră criticile și este hotărât să boxeze cu YouTuber-ul Logan Paul în aprilie .Într-o postare recentă pe Instagram, „Money” face banii să cadă „din cer” cu fiecare lovictură la sacul de box.

Fanii lui Floyd Mayweather au început să-l arate cu degetul după ce au aflat că va intra în ring cu Logan Paul! Ei zic că Money o să-și păteze imaginea fiindcă el, campion cu 50 de victorii și zero înfrângeri, a acceptat să se bată cu un Youtuber de 25 de ani, care n-are decât o luptă la zi! Lui Mayweather nu îi pasă deloc de ce zice lumea! El este în stare să se bată cu oricine, atât timp cât sare lumea cu banul să se uite! Pe 11 aprilie, are ocazia să mai adauge niște milioane bune în pușculiță! Recent, Floyd le-a arătat urmăritorilor de pe Instagram cum a transformat sacul de box într-o mașină de făcut bani! Cu fiecare lovitură ploua cu bani, de zici că dăduse gaură într-o pinata plină cu dolari!  

Tatuaj cu knock out

Devin Haney și-a tatuat pe picior momentul în care l-a făcut KO pe Alfredo Santiago și a apărat centura WBC.

Nu face tatuaje la primul impuls, că vei regreta mai târziu! Boxerul Devin Haney n-a făcut asta, totuși, pentru că a avut timp de gândire cam…jumătate de an! Americanul și-a tatuat pe tibie knock out-ul din noiembrie cu Alfredo Santiago! Nu va uita niciodată momentul în care și-a apărat pentru prima dată centura WBC! În caz că îl lasă memoria la bătrânețe, Haney s-a asigurat că are o amintire a celui mai important moment din cariera sa de până acum!

Schiorul zburător

Valentin Delluc a făcut o cascadorie cu parapanta, pe schiuri, în stațiunea de iarnă Avoriaz (Franța).

Unii oameni visează să devină astronauți! Alții vor să se facă piloți de avion, însă, Valentin Delluc și-a închipuit ceva cu totul diferit când era puști! Expert în coborârea cu parapanta, Valentin a vrut să zboare și să se dea cu schiurile în același timp! Ajutat de o echipă RedBull, Delluc s-a desprins de pârtia din Avoriaz și s-a dat la vale, în viteză, pe cablurile unei telescaun! La ce super cascadorie i-a ieșit, cred că poate să fie dublura lui James Bond fără probleme!