Este dependent de adrenalină

  • Sean MacCormac este pasionat de skydiving și încearcă tot felul de cascadorii la înălțime

Cred că în curând o să-mi iau și eu zborul cu parașuta! Cine știe ce noroc am și dau la înălțime de oameni precum Sean MacCormac! Omul este o legendă în lumea pasionaților de skydiving și face tot felul de nebunii la înălțime! Recent, americanul s-a aruncat din avion cu o placă de skateboard și a început să facă piruete! Dar nu-i place să se distreze singur! Cheamă și câțiva prieteni! Cred că e clubul dependenților de adrenalină anonimi, că altfel nu-mi explic cum un om la 45 de ani, cu doi copiii acasă, trăiește în fiecare zi ca și cum n-ar avea nimic de pierdut!

„Lewa” se întoarce cu stil

  • Lewandowski a dat un interviu pentru GQ Germany la prima ședință foto după revenirea pe teren
  • Atacantul lui Bayern a mărturisit că mama și sora l-au ajutat enorm în carieră după moartea tatălui său

Lewandowski e recuperat, fresh, și mai în formă ca niciodată! Mai în formă la ședințele foto, că la Bayern abia a revenit în prima echipă, durează până turează iar motoarele. Lewa a pozat pentru GQ Germany în muzeul Glyptothek, din Munchen.
Cu această ocazie, a stat la povești și cu reporterii. Le-a spus cât de dificil i-a fost la 16 ani, când făcea primii pași în fotbalul mare și l-a pierdut pe tatăl lui. Noroc că le-a avut pe mama și sora lui alături! Ele l-au ajutat să rămână tare și să ajungă cel mai bun vârf din Europa, cu 8 campionate câștigate în Germania, 2 Champions League-uri și titlul de jucătorul anului 2020.
Contractul cu Bayern expiră în 2023, dar la cum se menține Lewa, cred că mai semnează pe încă 5 ani cu bavarezii!

Quartararo țintește sus

  • Quartararo a povestit într-un interviu cum a mers prima oară pe motocicletă la 4 ani, ajutat de tatăl lui

Fabio Quartararo muncește în fiecare zi ca să-și vadă visul cu ochii! Nu degeaba e puștiul minune al MotoGP-ului! Francezul are doar două sezoane la activ, dar ne-a demonstrat tuturor că are multe de oferit! În 2019, când a semnat cu Yahama, parcă nu i-a venit să creadă că-i real și-a izbucnit în lacrimi! De fapt, și-a amintit atunci de toate cuvintele tatălui său, care l-au inspirat atunci când i-a fost mai greu! Bătrânul, mecanic de meserie, l-a ajutat pe Fabio să urce pe motocicletă la 4 ani! Ca să facă performanță, Fabio a sacrificat multe ore de stat pe afară cu prietenii. Și a meritat! La 10 ani câștiga pentru a doua oară Campionatul Spaniei la juniori și nu se lasă până nu ajunge campion mondial în MotoGP!

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Relație fără „ingrediente secrete”

  • Mikky Kiemeney și Frenkie de Jong, mijlocașul Barçei, au o relație bună pentru că se susțin necondiționat

Mikky Kiemeney este talismanul norocos al lui Frenkie de Jong, mijlocașul olandez al Barcelonei! Așa le-a spus iubita lui Frenkie celor de la publicația Linda Meiden într-un interviu recent. Mikky i-a fost alături când făcea senzația cu gașca nebună de puști a lui Ajax în Champions League și l-a sprijinit 100% când s-a mutat în Catalunya. Chiar și așa, ei zic că nu există „ingrediente secrete” pentru o relație. E simplu! Se susțin unul pe celălalt necondiționat! Ce să mai…„High school sweethearts”, dragoste la prima vedere… e ca în filmele americane cu liceeni!