• Legea pentru compensarea facturilor la energie a fost adoptată de Parlament, Cu 285 de voturi pentru din 287 de prezenți. Actul normativ merge la promulgare.
  • Marcel Ciolacu spune că PSD nu susține un guvern minoritar. Liderul social democraților a discutat cu premierul desemnat, Nicolae Ciucă, pentru a găsi o soluție crizei politice, după armistițiul trimis aseară. Momentan fără soluție.
  • Bilanțul COVID de azi arată așa: 14.950 cazuri noi, 1.861 în stare gravă la ATI și 512 de decese. Incidența în Capitală a ajuns azi la 15,93 la mia de locuitori.
  • Germania nu va prelungi starea de urgență după 25 noiembrie, chiar dacă numărul cazurilor de Covid-19 va crește în perioada următoare. Până în martie, va fi menținută obligativitatea purtării măștii și doar cei vaccinați vor avea acces la anumite activități.
  • Pandemia de COVID-19 este „departe de a se fi terminat’”, anunță comitetul de urgenţă al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii. Aceasta a lansat un apel către statele membre să recunoască toate vaccinurile omologate de agenţie.

Recomandări

CEA MAI FRUMOASĂ STRADĂ DIN EUROPA, ÎN ROMÂNIA
SUEDIA ÎNTĂREȘTE SECURITATEA
APPLE VINE CU UPDATE PENTRU IPAD-URI
VERSTAPPEN OBȚINE POLE POSITION LA MIAMI
CÂND VEZI SEZONUL 4 DIN EMILY IN PARIS
CÂT DAU BOGAȚII PENTRU JO?