• S-a confirmat că și Tim Blake Nelson își va relua rolul personajului negativ Samuel Sterns.
  • Șeful studiourilor Marvel, Kevin Feige, a dezvăluit recent că personajul lui Ford va fi președinte.
  • Tyler a fost fotografiată în timp ce filma o scenă într-un cimitir.

Liv Tyler a fost văzută pe platoul de filmare al filmului Captain America: New World Order, scrie Digital Spy. Acest lucru vine la doar câteva zile după ce Marvel a anunțat că actrița din Stăpânul inelelor își va relua rolul lui Betty Ross în MCU, la cincisprezece ani după ce a apărut pentru prima dată în filmul The Incredible Hulk din 2008.

Tyler a fost fotografiată în timp ce filma o scenă sumbră într-un cimitir din Atlanta pentru cel de-al patrulea film Captain America. Cum actrița era îmbrăcată în negru, alături de colegii ei de scenă, se pare că personajul ei, Betty, participă la o înmormântare. Anthony Mackie, în rolul lui Sam Wilson, a fost văzut purtând un costum negru, cu brațul stâng în fular, stând alături de o Xosha Roquemore în uniformă.

Roquemore s-a alăturat distribuției în ceea ce a fost descris ca având un rol semnificativ, deși detaliile exacte despre personajul ei rămân sub tăcere.

Recomandări

MESAJUL LUI IOHANNIS DE PAȘTE
SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM
POLIȚIȘTII CHINEZI, ÎN ILEGALITATE ÎN FRANȚA
SÂMBĂTA MARE E DEDICATĂ RUGĂCIUNII
FIREA ÎL PRINDE PE NICUȘOR DIN URMĂ
BLOOMBERG LANSEAZĂ GHID PENTRU ROMÂNIA

Nu a fost confirmat la a cui înmormântare participă Betty și Sam. Având în vedere că Betty nu a mai apărut în MCU din 2008, iar căpitanul Thaddeus Thunderbolt” Ross (care a fost redistribuit în film alături de Harrison Ford) este tatăl ei, este posibil ca Betty să se fi întors după atâția ani pentru a participa la înmormântarea tatălui ei.

Șeful studiourilor Marvel, Kevin Feige, a dezvăluit recent că personajul lui Ford va fi președinte, așa că probabil că acum va avea o țintă mare pe spate.

Tyler nu este singura actriță din The Incredible Hulk care își va face apariția pentru prima dată din 2008 în cel de-al patrulea film Captain America. S-a confirmat că și Tim Blake Nelson își va relua rolul personajului negativ Samuel Sterns pentru Captain America: New World Order.

Citește și: