• Paul O’Grady a murit în seara de 28 martie „în mod neașteptat, dar pașnic”.
  • Moartea prezentatorului a fost anunțată de soțul acestuia, Andre Portasio.
  • Conversația pe care O’Grady a purtat-o cu Meghan Markle înainte de nunta ei cu Harry a ieșit iar la lumină.

Prezentatorul și comediantul englez Paul O’Grady a murit în mod neașteptat marți seară, pe 28 martie. Soțul său, Andre Portasio, a anunțat într-un comunicat că O’Grady a murit în mod pașnic, dar neașteptat.

„Vă informez cu multă tristețe că Paul a murit în mod neașteptat, dar liniștit ieri seară”, a spus Andre Portasio. „Cei dragi, prietenii, familia, animalele sale și toți cei care s-au bucurat de umorul, inteligența și compasiunea lui îi vor duce dorul”. „Știu că Paul ar vrea să vă mulțumesc pentru toată dragostea pe care i-ați arătat-o ​​de-a lungul anilor”.

Paul O’Grady a devenit faimos în jurul anilor 1990. Faimosul său rol, Lily Savage, a devenit rapid una dintre cele mai cunoscute și apreciate interpretări travesti. O’Grady și-a continuat cariera prezentând emisiunea BBC „One Blankety Blank”, dar și alte programe de divertisment.

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
XI MERGE LA PARIS
PICASSO ÎȘI DEDICĂ VIAȚA ARTEI
SWIFT REVINE PE PRIMUL LOC
MADONNA CÂNTĂ ÎN RIO DE JANEIRO
LANDO NORRIS CÂȘTIGĂ CURSA DE LA MIAMI

Ce i-a spus Paul O’Grady lui Meghan Markle înainte de nunta cu Harry

Prezentatorul a vorbit cu ducesa de Sussex înainte ca aceasta să se mărite cu Harry, pentru a-i oferi câteva indicații importante despre viața regală, scrie Mirror. Paul a fost foarte apropiat de Familia Regală și a avut o prietenie deosebit de strânsă cu Regina Camilla.

Înainte de a se căsători cu Harry în 2018, prezentatorul i-a spus lui Meghan a spus că Reginei „îi place să râdă bine”. Paul O’Grady i-a oferit lui Meghan câteva sfaturi despre ce trebuie să evite, pentru a nu o „deranja” pe Majestatea Sa.

Sfatul principal pe care i l-a oferit ducesei a fost acela de „a fi total sinceră cu ea”, referindu-se la Regina Elisabeta a II-a. Paul i-a menționat că Majestatea Sa este o persoană sinceră și foarte directă. El a sfătuit-o să „încerce să evite prea multe americanisme” în conversațiile pe care le va purta cu membri ai Familiei Regale.

Paul a povestit pentru TV Times toate sfaturile și discuțiile pe care le-a avut cu Meghan înainte de nunta acesteia cu Harry. Amuzat, a menționat că unul dintre cele mai importante sfaturi referitoare la Regină a fost: „Amintește-ți întotdeauna să spui „toaletă”, nu „baie”, altfel o vei deranja cu adevărat (pe Regina Elisabeta)!”.

Citește și:

Italia protejează patrimoniul alimentar. Țara ia măsuri pentru a interzice carnea crescută în laborator

Greva gunoierilor din Paris se termină. Protestele privind reforma pensiilor s-au diminuat în toate orașele

Logodnicul lui Becky G își cere scuze după ce a fost acuzat public că ar fi înșelat-o. Mărturia lui Sebastian Lletget