• Scrisoarea a fost trimisă după ce ducesa a spus, într-un interviu cu Oprah Winfrey, că un regal senior a speculat despre cât de întunecată va fi pielea fiului ei nenăscut.
  • Afirmațiile au aruncat monarhia în criză.
  • Familia regală s-a confruntat cu acuzații de rasism.

Ducesa de Sussex a trimis o scrisoare regelui Charles al III-lea în care își exprimă îngrijorarea cu privire la părtinirea inconștientă a familiei regale, transmite Sky News. Meghan a trimis scrisoarea după apariția ei cu Prințul Harry la emisiunea Oprah Winfrey în martie 2021. În interviu, Meghan a susținut că un membru al familiei regale a speculat despre cât de întunecată ar fi pielea fiului lor nenăscut.

Afirmațiile au aruncat monarhia în criză, în timp ce familia regală s-a confruntat cu acuzații de rasism. Sursa din Daily Telegraph a susținut că asta ar fi parte din motivul pentru care Meghan nu participă la încoronarea Regelui, susținând că simte că nu a primit un răspuns satisfăcător la preocupările sale.

Ziarul relatează că scrisoarea lui Meghan a fost trimisă ca răspuns la o scrisoare a regelui Charles al III-lea, care era prințul de Wales la acea vreme, în care acesta și-a exprimat tristețea pentru despărțirea în familie.

Recomandări

CUM TE ADRESEZI TINERILOR
1.700 DE UCRAINENI SUNT EVACUAȚI DIN HARKOV
CE PREVIZIUNI FACE MUSK
ALTMAN ARUNCĂ MĂNUȘA CĂTRE GOOGLE
ROMÂNIA VA EVALUA COMPETENȚELE DE CITIRE
TAYLOR ÎȘI SCHIMBĂ GARDEROBA

Se spune că scrisorile ar clarifica, de asemenea, identitatea seniorului regal care a făcut comentariul, atât Meghan, cât și Charles recunoscând că observația nu a fost făcută cu răutate. Rapoartele scrisorii vin cu săptămâni înainte de încoronarea regelui Charles al III-lea la Westminster Abbey, pe 6 mai.

Harry, care și-a dezvăluit relația tulbure cu Familia Regală în emisiunea și autobiografia sa de pe Netflix, va fi martor la încoronarea Regelui și a mamei sale vitrege, Regina Camilla.

Citește și