• Wrexham 3-1 Boreham Wood: Paul Mullin a marcat de două ori în timp ce clubul galez a revenit în Liga 2 după 15 ani de absență.
  • Ryan Reynolds și Rob McElhenney au vărsat lacrimi de bucurie când au văzut cum Wrexham și-a asigurat revenirea în Football League.
  • Actorii de la Hollywood au cumpărat Wrexham AFC în noiembrie 2020 pentru 2 milioane de lire sterline.

Ryan Reynolds și Rob McElhenney au vărsat lacrimi de bucurie când au văzut cum Wrexham și-a asigurat revenirea în Football League. Wrexham 3-1 Boreham Wood: Paul Mullin a marcat de două ori în timp ce clubul galez a revenit în Liga 2 după 15 ani de absență, scrie The Independent.

Actorii de la Hollywood au cumpărat Wrexham AFC în noiembrie 2020 pentru 2 milioane de lire sterline, în ciuda faptului că nu știau prea multe despre fotbal sau chiar despre nordul Țării Galilor, și și-au propus să ridice clubul înapoi în Liga a doua pentru prima dată în 15 ani.

Recomandări

FICO ÎȘI REVINE DUPĂ ATAC
URSULA INVESTIGHEAZĂ DIN NOU META
ÎN CHINA ÎȚI IEI LIBER DACĂ EȘTI TRIST
CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
CORVINUL A CÂȘTIGAT CUPA ROMÂNIEI
PROBLEME ÎN PARADIS?

După ce a ratat la limită sezonul trecut – o dezamăgire documentată în serialul TV Welcome To Wrexham – echipa a rezistat provocării Notts County pentru a obține titlul de campion și promovarea automată cu un meci mai puțin, după ce a învins sâmbătă seara Boreham Wood cu 3-1.

Reynolds și McElhenney au urmărit meciul de la Racecourse Ground împreună cu invitatul lor, actorul Paul Rudd, și și-au lăsat emoțiile să se vadă la fluierul final, în timp ce suporterii lui Wrexham au invadat terenul pentru a sărbători.

Atacantul Paul Mullin a marcat două goluri în repriza a doua pentru a asigura titlul în Liga Națională – și promovarea – pentru Wrexham și și-a lăudat coechipierii incredibili” pentru că s-au ridicat la înălțimea presiunii puse asupra lor.

Citește și