• Fostul fotbalist, David Beckham, a fost arătat la ,,bătrânețe” într-o campanie împotriva malariei pe Instagram.
  • Campania evidențiază modul în care această boală le poate răpi oamenilor șansa de a îmbătrâni.
  • „Nu ne puteți lua viitorul”, a declarat David Beckham, în vârstă de 47 de ani.

David Beckham a fost reprezentat la bătrânețe de A.I, în videoclipul unei campanii împotriva malariei, care evidențiază modul în care această boală le poate răpi oamenilor șansa de a îmbătrâni. Fostul fotbalist, în vârstă de 47 de ani, apare în videoclip cu părul cărunt, barbă și riduri: „Malaria, nu te vom lăsa să ne răpești viitorul”, au fost spusele lui, scrie Daily Mail.

Sportivul a fost apoi transformat în felul în care arată astăzi. Beckham a vorbit cu oamenii de știință în timp ce le spunea telespectatorilor că „oamenii trebuie să se ridice și să ia aminte” la această boală. El a spus: „Există o modalitate de a vindeca această boală. Liderii mondiali au puterea și responsabilitatea de a face schimbări. Malaria, ți-ai găsit perechea!”.

El a purtat un pulover negru, pe care l-a asortat cu o pereche de pantaloni în aceeași culoare, în timp ce ținea în mână o placă de clipuri într-un alt videoclip. Fostul fotbalist englez zâmbea în timp ce își arăta abilitățile sale cu mingea în studio, spunându-le telespectatorilor „nu putem renunța”. David apare în clip pe fundal alb, înconjurat de sute de „țânțari”.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE
CUM E VREMEA ZILELE URMĂTOARE

Potrivit NHS, malaria este cauzată de mușcătura unui țânțar infectat. Poate fi nevoie de o singură mușcătură pentru ca cineva să se contamineze. Boala ucide peste 600.000 de persoane în fiecare an, majoritatea copii din Africa.

El a scris: „Malaria, ți-ai găsit perechea. Sunt mândru să fac parte din mișcarea @zeromalaria pentru a pune capăt acestei boli într-o generație. Aceasta este o luptă pe care o putem câștiga, trebuie să investim în știință, inovație și instrumente pentru a ajunge la malaria zero în timpul vieții noastre și pentru a salva milioane de vieți”.

Citește și