• Un bilet care spunea „Ozzy Zig are nevoie de o trupă”, lăsat într-un magazin de muzică a dus la formarea Black Sabbath, potrivit membrilor săi.
  • Black Sabbath a vândut peste 70 de milioane de discuri în toată lumea, fiind cea mai cunoscută trupă de heavy metal din toată lumea.
  • Trupa se bucură de 19 albume care au fost scoase pe piață din 1970 până în 2013.

Biletul lăsat de Ozzy Osbourne într-un magazin de muzică a dus la formarea Black Sabbath. Este vorba de un eveniment care a avut loc în Birmingham în anul 1968, scrie ForNews.

Membrul fondator, Geezer Butler, a declarat că a văzut biletul lui Ozzy Osbourne într-un magazin din Birmingham, când căuta de ceva timp un cântăreț pentru o nouă trupă, după despărțirea Rare Breed. Trupa s-a numit mai întâi „Polka Tulk Blues Band”, apoi „Earth” înainte de a se trece pe formula „Black Sabbath”, după un film din 1963 cu Boris Karloff.

Sursă: Rolling Stone, Geezer Butler, Tony Iommi, Bill Ward și Ozzy Osbourne

Ozzy Osbourne a fost dat afară din Black Sabbath un deceniu mai târziu din cauza problemelor sale legate de abuzul de substanțe, dar cântărețul „Crazy Train” a început rapid în cariera sa solo de mare succes.

Recomandări

ELICOPTERUL LUI RAISI S-A PRĂBUȘIT
NOU TERMINAL PE AEROPORTUL ORADEA
CUM STĂM LA ECONOMIE?
ROMÂNIA ÎMBĂTRÂNEȘTE
CÂT NE COSTĂ RECRUTAREA
RĂDUCANU SE RETRAGE DE LA ROLAND GARROS

Ozzy Osbourne a declarat, în autobiografia sa, că: „Aș minți dacă aș spune că nu mă simt trădat de ceea ce s-a întâmplat cu Black Sabbath….eram patru bărbați care crescuseră împreună la câteva străzi distanță. Eram ca o familie, ca niște frați. Și să mă dea afară pentru ceva ce făceau și ei…mi s-a părut ipocrit”.

Citește și: