• Joe Biden și-a prezentat discursul pentru realegerea sa în 2024 în fața membrilor de sindicat din Philadelphia.
  • Confederaţia sindicală AFL-CIO, care a organizat acest miting, i-a oferit oficial, vineri, sprijinul pentru 2024.
  • La centrul de conferințe din Philadelphia, președintele american a declarat, în aplauzele publicului, că este convins că ,,ţara asta este pe cale să-şi ia avântul” .

,,Este timpul ca superbogaţii să înceapă să plătească echitabil partea lor” : în campanie pentru realegerea sa în 2024, Joe Biden şi-a lăudat sâmbătă în statul-cheie Pennsylvania investiţiile în infrastructură şi tehnologiile de vârf şi a cerut o impozitare mai mare a marilor companii şi miliardarilor, scrie ALJAZEERA.

În centrul de conferinţe din Philadelphia, în faţa unui public format din sindicalişti, preşedintele american a afirmat în aplauzele celor prezenţi că este convins că ,,ţara asta este pe cale să-şi ia avântul” .

Biden a ținut primul miting de campanie pentru candidatura la realegerea din 2024

,,Investiţiile pe care le-am făcut în ultimii trei ani au puterea de a transforma această ţară în următoarele cinci decenii” a spus el, referindu-se la “CHIPS and Science Act”, o lege care prevede aproape 53 de miliarde de dolari pentru producţie şi cercetare în sectorul cipurilor electronice, şi la “Inflation Reduction Act” , un uriaş plan de investiţii în energia verde.

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL
UNIVERSITATEA SPRIJINĂ ARTA
UE INVESTIGHEAZĂ META
AU VEDETELE SUCCES PE TINDER?
SUA SANCȚIONEAZĂ TRANSFERURILE ILEGALE DE ARME

Dacă republicanii vor câştiga în 2024, ,,se vor lega de locurile voastre de muncă” revenind asupra reformelor sale, a susţinut el.

FOTO – ALJAZEERA

Are Biden ce-i trebuie pentru a câștiga din nou?

Curtând votul clasei muncitoare, Joe Biden i-a atacat şi pe cei mai bogaţi.

,,Nu mă deranjează că sunt miliardari. Trebuie doar să-şi plătească echitabil partea lor!” , a declarat el.

,,Mai simplu spus: este timpul ca marile companii şi cei foarte bogaţi să înceapă să-şi plătească echitabil partea lor”, a continuat Joe Biden.

Confederaţia sindicală AFL-CIO, care a organizat acest miting, i-a oferit oficial, vineri, sprijinul pentru 2024.

Citește și

O familie a găsit 800.000 de monede în subsolul casei. Cuplul spera să descopere o monedă care valorează un milion de dolari

Cum a furat iar spectacolul prințul Louis la prima paradă oficială Trooping the Colour a regelui Charles al III-lea de când a devenit monarh

Despre ce vorbesc doi dintre cei mai bogați oameni din lume atunci când se întâlnesc?