• Kourtney, care a anunțat recent că ea și Barker așteaptă primul lor copil împreună, a mai spus că i se pare „insuportabil” să vorbească cu Kim.
  • Kourtney a acuzat-o pe Kim că s-a folosit de nunta ei cu Travis Barker ca de o „oportunitate de afaceri”.
  • Relația tensionată dintre Kourtney Kardashian și Kim Kardashian a ieșit la iveală în timpul ultimului episod al serialului The Kardashians, difuzat joi.

Kourtney, care a anunțat recent că ea și Barker așteaptă primul lor copil împreună, a mai spus că i se pare „insuportabil” să vorbească cu Kim. Relația tensionată dintre Kourtney Kardashian și Kim Kardashian a ieșit la iveală în timpul ultimului episod al serialului The Kardashians, difuzat joi, scrie The Independent.

Disputa lor a început atunci când Kourtney a acuzat-o pe Kim că s-a folosit de nunta ei cu toboșarul Travis Barker, de la Blink-182, ca de o „oportunitate de afaceri”. Kourtney se referea la colaborarea fondatorului Skims cu Dolce & Gabbana, la câteva luni după nunta de la Portofino a cuplului, în luna mai a anului trecut.

În timpul episodului de joi al emisiunii „The Kardashians”, Khloe Kardashian a încercat să o convingă pe Kourtney să aplaneze conflictul cu Kim.

Recomandări

MESAJUL LUI IOHANNIS DE ZIUA EUROPEI
HAOS ÎN ADMINISTRAȚIA PUBLICĂ DIN ROMÂNIA
CUM AR FI EUROPA FĂRĂ ZIUA EUROPEI
AVERTISMENTUL UNUI CERCETĂTOR DESPRE A.I.
MAI ESTE EUROPA IUBITĂ?
CIOLACU DĂ VINA PE CÎȚU

Kim, vorbind despre afirmațiile lui Kourtney într-un alt episod al reality show-ului, a spus că „Sunt foarte confuză cu privire la modul în care această narațiune a ajuns în capul ei”.

Citește și