• Brad Pitt împlinește astăzi 60 de ani și rămâne unul dintre cei mai râvniți actori de la Hollywood. 
  • William Bradley Pitt s-a născut pe 18 decembrie 1963 în Shawnee, Oklahoma.
  • Pitt a aspirat iniţial să lucreze în domeniul publicitar, studiind jurnalismul la Universitatea din Missouri.

Cel mai sexy bărbat în viaţă” și bărbatul mileniului” sunt atributele cu care a fost supranumit Brad Pitt după ecranizări precum Interviu cu un vampir” și Fight Club”. Deși astăzi a împlinit 60 de ani, Brad Pitt continuă să fie tânăr în film.

Acesta a câștigat Oscarul pentru cea mai bună performanță a unui actor într-un rol secundar pentru rolul său din Once Upon a time in Hollywood” în urmă cu doar 3 ani. Popularitatea lui Brad Pitt l-a făcut să aibă un rol important în media și pentru viața personală, iar mariajul cu Jennifer Aniston a ținut prima pagină a tabloidelor mult timp.

Întâlnirea lui Pitt cu Angelina Jolie în filmul de acțiune Mr. And Mrs. Smith” a fost scânteia. După ce aceștia au jucat o pereche căsătorită care lucrează în secret ca spioni, în 2005, Jeniffer Aniston și Brad Pitt au divorțat, iar actorul a devenit partenerul Angelinei Jolie și in viața reală.

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL
UNIVERSITATEA SPRIJINĂ ARTA
UE INVESTIGHEAZĂ META
AU VEDETELE SUCCES PE TINDER?
SUA SANCȚIONEAZĂ TRANSFERURILE ILEGALE DE ARME

Cariera lui a avut o ascensiune fulminantă la începutul anilor 2000, Pitt a jucat alături de Julia Roberts în comedia romantică The Mexican”, apoi din nou alături de Robert Redford în thrillerul Spy Game” şi s-a alăturat unei distribuţii de top, ce i-a inclus pe George Clooney, Matt Damon, Julia Roberts, în remake ul regizat de Steven Soderbergh Ocean’s Eleven”. Dar prima oara când un Oscar a intrat în viața lui Brad Pitt a fost pentru filmul 12 ani de sclavie.

Citește și