• Ryan Gosling a avut o reacție care a stârnit amuzament pe rețelele de social media.
  • „I’m Just Ken”, din filmul Barbie a câștigat premiul pentru cel mai bun cântec original.
  • „I’m Just Ken” a fost nominalizată alături de alte două piese din filmul Barbie, „Dance the Night” și„”What Was I Made For”.

La recenta ediție a Critics Choice Awards, reacția dezorientată a lui Ryan Gosling după ce melodia „I’m Just Ken”, din filmul Barbie a câștigat premiul pentru cel mai bun cântec original, a stârnit un val de amuzament online, scrie Hello Magazine.

Surpriza evidentă și expresia ușor îngrozită a actorului canadian în vârstă de 43 de ani s-a transformat rapid într-un moment viral, utilizatorii rețelelor de socializare împărtășind și comentând rapid reacția sa.

În momentul în care anunțul a fost făcut la evenimentul din Santa Monica, California, sprâncenele încruntate și privirea inexpresivă a lui Ryan au captat atenția publicului, ceea ce a dus la o avalanșă de reacții online.

Recomandări

CUM TE ADRESEZI TINERILOR
GOOGLE ȘI HARVARD FAC ECHIPĂ
1.700 DE UCRAINENI SUNT EVACUAȚI DIN HARKOV
PREVIZIUNILE LUI MUSK
ALTMAN ARUNCĂ MĂNUȘA CĂTRE GOOGLE
ROMÂNIA VA EVALUA COMPETENȚELE DE CITIRE

Un utilizator al rețelelor de socializare a remarcat cu umor că Ryan a „creat un nou meme cu această față”, reflectând impactul imediat al expresiei sale pe internet. Alții s-au alăturat amuzamentului, cu comentarii precum: „Încă râd de fața lui Ryan Gosling hahahaha”.

Unii au interpretat expresia sa ca fiind șocantă, în concordanță cu natura neașteptată a victoriei. În mijlocul reacțiilor online, un utilizator a declarat că răspunsul lui Gosling este „cea mai bună reacție la un premiu”.

„I’m Just Ken” a fost nominalizată alături de alte două piese din filmul Barbie, „Dance the Night” și„”What Was I Made For”. A fost în competiție cu melodii din alte filme precum „The Super Mario Bros. Movie”, „Rustin” și „Wish”.

Premiul a fost acceptat în cele din urmă de compozitorii Mark Ronson și Andrew Wyatt. Mark, în discursul de acceptare, a recunoscut contribuția lui Ryan, spunând: „Ryan Gosling. Ai făcut publicul să se îndrăgostească de acest cântec prin interpretarea ta”. De asemenea, el și-a extins recunoștința față de Margot Robbie, subliniind rolul ei esențial în proiect.

Citește și