• Tesla a plătit 2.000 de dolari unei brutării după ce aceasta a anulat în scurt timp o comandă masivă pentru Luna Istoriei Negre.
  • Comanda de 4.000 de plăcinte a fost anulată brusc, lăsând afacerea fără bani.
  • Elon Musk a declarat că va îndrepta lucrurile” după ce știrile despre incident s-au răspândit online.

Tesla a achitat o factură cu o brutărie care a declarat că a acumulat costuri de 2.000 de dolari pentru o comandă masivă pentru companie, care a fost apoi anulată în scurt timp, scrie Business Insider.

Voahangy Rasetarinera, proprietara The Giving Pies din San Jose, California, a scris pe Instagram săptămâna trecută că Tesla a afectat mica mea afacere deținută de femei de culoare” prin anularea unei comenzi de 4.000 de plăcinte, după ce a cumpărat în grabă provizii și a mobilizat personalul pentru a respecta termenul limită strâns cerut de companie.

Pentru a îndeplini comanda, am refuzat alte solicitări de catering pentru Luna Istoriei Negre, am cumpărat provizii și m-am pregătit pentru un program de producție solicitant”, a scris ea.

Recomandări

FICO ÎȘI REVINE DUPĂ ATAC
URSULA INVESTIGHEAZĂ DIN NOU META
ÎN CHINA ÎȚI IEI LIBER DACĂ EȘTI TRIST
CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
CORVINUL A CÂȘTIGAT CUPA ROMÂNIEI
PROBLEME ÎN PARADIS?

După ce povestea s-a răspândit, Elon Musk a răspuns pe X, scriind: Tocmai am auzit despre asta. Va face ca lucrurile să meargă bine cu brutăria”.

Rasetarinera a confirmat luni pentru The Guardian că a primit 2.000 de dolari de la Tesla. Situația s-a derulat după ce Rasetarinera a primit o comandă de 2.000 de plăcinte pe 14 februarie de la un reprezentant Tesla, care a fost rapid dublată la 4.000 a doua zi, a scris ea pe Instagram.

Rasetarinera a declarat pentru ABC7 că, deși Tesla nu a plătit imediat factura, ea a procedat oricum pentru că a crezut că sunt profesioniști”.

Citește și