• Un program de A.I. a creat un pilot de Formula 1 ideal luând în calcul caracteristicile tuturor campionilor mondiali.
  • 34 de piloți au pus mâna pe marele trofeu de când a fost înființată Formula 1.
  • Pilotul perfect de F1 ar fi britanic, de 1,76m, 30 de ani și ar concura pentru Ferrari.

Cum arată pilotul perfect de Formula 1? În ultimele sezoane, Max Verstappen s-a apropiat mult de perfecțiune. Cu toate astea, Inteligența Artificială are un alt ideal. Jardine Motors Group a folosit un program cu A.I. pentru a crea pilotul perfect.

Modelul de Inteligență Artificială folosit de Jardine Motors Group a analizat toate caracteristicile celor 34 de piloți care au câștigat de-a lungul timpului titlul mondial. Desigur, avem și piloți cu mai multe trofee, Michael Schumacher și Lewis Hamilton având câte 7 titluri, în timp ce Max Verstappen le-a obținut pe ultimele trei și este favorit în acest sezon. Și ajungem așadar la pilotul perfect, conform A.I.-ului.

Acesta este britanic. Trofeele câștigate de Hamilton au cântărit serios pentru acest aspect. Apoi, el are o înălțime de 1,76 metri, adică fix media celor 34 de foști campioni. Cel mai înalt a fost Mike Hawthorn care avea 1,81, iar cel mai scund a fost Alain Prost la 1,67. În ceea ce privește echipa pe care ar reprezenta-o pilotul perfect, acesta ar reprezenta Ferrari, echipa care deține recordul de titluri mondiale, cu 16.

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL
UNIVERSITATEA SPRIJINĂ ARTA
UE INVESTIGHEAZĂ META
AU VEDETELE SUCCES PE TINDER?
SUA SANCȚIONEAZĂ TRANSFERURILE ILEGALE DE ARME

Citește și