• Myra Carvalho a primit 14 săptămâni de închisoare după ce l-a urmărit pe Harry Styles.
  • Aceasta i-a trimis cântărețului 8.000 de felicitări în mai puțin de o lună.
  • Carvalho va trebui să plătească o suprataxă de 134 de lire sterline.

Myra Carvalho, în vârstă de 35 de ani, a primit 14 săptămâni de închisoare și un ordin de restricție de 10 ani după ce l-a hărțuit pe Harry Styles, scrie Sky News.

Myra Carvalho, în vârstă de 35 de ani, sesizată la Hendon Magistrates’ Court din Londra, l-ar fi hărțuit pe cântărețul englez în vârstă de 30 de ani, trimițându-i 8.000 de felicitări în mai puțin de o lună. Ea a fost condamnată la 14 săptămâni de închisoare după ce a pledat marți vinovată la o acuzație de hărțuire care implică suferință gravă, a declarat un oficial al instanței.

Un ordin de restricție cu o durată de 10 ani i-a fost impus lui Carvalho, căreia i s-a spus, de asemenea, că nu poate participa la niciun eveniment la care Styles va concerta. Carvalho, care a fost cazată la un hostel pentru rulote din Kensington și Chelsea, în sud-vestul Londrei, a primit, de asemenea, ordin să nu-l contacteze pe Styles, direct sau indirect. I s-a spus să nu intre într-o zonă din nord-vestul Londrei care a fost descrisă în instanță, a adăugat oficialul.

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL
UNIVERSITATEA SPRIJINĂ ARTA
UE INVESTIGHEAZĂ META
AU VEDETELE SUCCES PE TINDER?
SUA SANCȚIONEAZĂ TRANSFERURILE ILEGALE DE ARME

De asemenea, i s-a ordonat să plătească o suprataxă pentru victimă de 134 de lire sterline.

Citește și