• Investitorii spun că infrastructura e suficient de matură şi de stabilă.
  • Chiar şi instituţiile financiare deţin acum Bitcoin.
  • Specialiştii se aşteaptă ca această creştere să continue.

Bitcoin revine puternic, cu o creştere de 13% în doar 24 de ore. Valoarea criptomonedei a ajuns la aproape 11.204 dolari, maximul ultimelor 6 luni.

E o confirmare a faptului că infrastructura e suficient de matură şi stabilă şi că interesul pentru tehnologie al investitorilor este în creştere.

Mai mult decât atât, instituţiile financiare cumpără şi depozitează Bitcoin, ceea ce transmite un semnal foarte bun către piaţa de criptomonede.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Moneda virtuală Bitcoin „o să mai crească”

„Sunt mai mulţi factori care duc la creşterea preţului, cel mai important dintre aceştia este că Bitcoin-ul este un asset foart rar, pe care, în curând ne vom dori să-l mai găsim la vânzare, însă va fi foarte dificil.

Acest lucru, coroborat cu faptul că anul acesta a avut loc un nou Bitcoin Halving, ceea ce înseamnă că numărul de Bitcoini noi care apar pe piaţă s-a înjumătăţit, este un eveniment care are loc o dată la aproximativ 4 ani de zile, cred că duce la creşterea preţului.

O să mai crească, uite, acum este 11.000 şi din punctul meu de vedere, preţul Bitcoin-ului nu se va opri aici, va creşte mult mai mult de atât”, mărturisește George Rotariu, CEO Bitcoin România.