• Robbie este acum căsătorită cu soțul ei Tom Ackerly.
  • Ea a explicat că îi place cineva cam dur, barbă și poate tatuaje”.
  • Margot a recunoscut că s-a îndrăgostit de o celebritate.

Margot Robbie a dezvăluit că are în mod clar un tip de bărbat ideal, scrie Daily Star. Actrița a vorbit despre bărbatul ei ideal și a recunoscut că a pus ochii pe alți doi actori din industrie.

Robbie a vorbit despre preferințele ei încă de la gala Globurilor de Aur din 2014, când a ajuns fără partener. Margot a fost întrebată care este genul ei de bărbați, iar vedeta din Wolf Of Wall Street a numit doi colegi de platou. Ea a explicat că îi place cineva cam dur, barbă și poate tatuaje”.

Robbie și-a recunoscut apoi obsesia masivă” și a spus: Mă adresez cu adevărat unei piețe de nișă aici. O buză de iepure. Știi, ca Joaquin Phoenix?” O buză de iepure este un alt termen pentru o buză cu despicătură, care se întâmplă atunci când buza nu se închide complet înainte ca copilul să se nască și are ca rezultat o deschidere în buza superioară.

Recomandări

UK, LA RĂSCRUCE DE DRUMURI
ȘOIGU VA FI ÎNLOCUIT
37 DE PERSOANE MOR ÎN INDONEZIA
TELEGRAM SAU SIGNAL?
ROBOȚII DEVIN TOT MAI PREZENȚI ÎN CHINA
DJOKOVIC PIERDE RITMUL

Când a fost întrebată dacă Joaquin este singur, Margot a răspuns cu entuziasm că speră că da”. Cinci ani mai târziu, Margot a recunoscut încă o dată că s-a îndrăgostit de o celebritate.

Robbie a fost întrebată care a fost pasiunea ei din copilărie și dacă l-a întâlnit de când a început să apară la Hollywood. Ea s-a gândit un moment și a recunoscut că a fost întrebată de câteva ori”, dar nu a avut o persoană anume în minte”.

Chiar dacă a spus că bărbatul ei ideal se schimba mereu” cu fiecare film care apărea”, deoarece era foarte impresionabilă”, o persoană anume i-a apărut în minte. Ea a spus: De fapt, știi ceva? Seann William Scott. Mi s-a părut superb, dar nu l-am întâlnit încă”.

Robbie este acum căsătorită cu soțul ei Tom Ackerly, după ce cei doi au fost văzuți pentru prima dată la o întâlnire în 2015. Robbie și Ackerly s-au căsătorit pe 18 decembrie 2016 la o proprietate privată din Byron Bay, în cadrul unei ceremonii intime superbe. Evenimentul discret a venit ca un șoc pentru fanii ei deoarece cei doi nici măcar nu-și anunțaseră logodna în lume.

Citește și