• Rebel Wilson, în vârstă de 44 de ani, a vorbit despre scurta ei experiență cu Ozempic.
  • Medicamentul este unul pe care Wilson a spus că l-a luat pentru menținere după ce a slăbit.
  • Wilson a spus că apoi a început să facă plimbări lungi, a avut o dietă bogată în proteine și săracă în zahăr.

Rebel Wilson, în vârstă de 44 de ani, a vorbit despre scurta ei experiență cu Ozempic într-un interviu pentru The Sunday Times publicat în acest weekend, scrie People.

Medicamentul pentru diabet de tip 2 aprobat de FDA, despre care multe celebrități s-au destăinuit în legătură cu administrarea sa, este unul pe care Wilson a spus că l-a luat pentru menținere după ce a slăbit.

Cineva ca mine ar putea avea un apetit fără fund pentru dulciuri, așa că eu cred că aceste medicamente pot fi bune”, a spus Rebel Wilson, înainte de a preciza că nu mai ia Ozempic.

Recomandări

CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
NADAL SE CALIFICĂ ÎN TURUL PATRU LA MADRID
TRUMP MODIFICĂ DOBÂNDA DE REFERINȚĂ
CAMPUS „MADE IN CHINA”
TU CE CONDUCI AZI?

Actrița, care s-a destăinuit anterior pentru PEOPLE despre faptul că a slăbit 80 de kilograme în urma unui an de sănătate” în 2020, a declarat săptămâna aceasta pentru The Times că decizia ei de a slăbi a venit atunci când un medic de fertilitate a încurajat-o să facă acest lucru pentru a avea o șansă mai bună la FIV.

Practic, nimeni în afară de mama mea nu a vrut să slăbesc”, a spus ea. Oamenii au crezut că îmi voi pierde locul în cariera mea, jucând personajul gras și amuzant, și au vrut să continui în acest sens”.

Wilson a spus că apoi a început să facă plimbări lungi, a avut o dietă bogată în proteine și săracă în zahăr, a discutat cu un medic despre relația ei emoțională cu mâncarea și mai târziu a făcut exerciții pe treptele Operei din Sydney. De asemenea, ea a văzut o întărire pozitivă” din partea societății, a declarat ea pentru presă.

Citește și