• Amy Schumer a explicat că a renunțat la rolul principal în filmul live-action „Barbie”, din 2017 din cauza unor „diferențe creative” cu echipa anterioară.
  • Actrița a recunoscut că filmul nu era suficient de „cool și feminist” pentru ea.
  • Margot Robbie a preluat ulterior rolul principal în film.

Amy Schumer, în vârstă de 42 de ani, a explicat recent în emisiunea „Watch What Happens Live” motivele pentru care a renunțat la rolul principal în filmul live-action Barbie din 2017, relatează UPI. Inițial, aceasta a părăsit proiectul din cauza unor conflicte de program, dar acum a dezvăluit că filmul nu a fost suficient de „feminist și cool” pentru ea.

„Filmul este atât de promițător, iar Sony și Mattel au fost parteneri grozavi. Sunt dezamăgită, dar abia aștept să o văd pe Barbie pe marele ecran”, a declarat ea la vremea respectivă.

În 2019, Margot Robbie a preluat rolul principal în filmul „Barbie”, înlocuind-o pe Amy Schumer. Robbie va juca alături de o distribuție impresionantă, care include nume precum Ryan Gosling, America Ferrera, Kate McKinnon, Issa Rae, Rhea Perlman și Will Ferrell. Scenariul a fost co-scris de Greta Gerwig și Noah Baumbach, iar Gerwig va fi și regizoarea filmului.

Recomandări

FICO ÎȘI REVINE DUPĂ ATAC
URSULA INVESTIGHEAZĂ DIN NOU META
ÎN CHINA ÎȚI IEI LIBER DACĂ EȘTI TRIST
A.I. ÎN MUZEE
CUM E VREMEA ÎN ROMÂNIA?
CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT

În cadrul emisiunii WWHL, Amy Schumer a făcut declarații referitoare la motivele pentru care a renunțat la filmul „Barbie”. Ea a mai spus că a părăsit proiectul din cauza unor neînțelegeri cu echipa anterioară, nu doar din cauza programului, așa cum a declarat inițial.

„Abia aștept să văd filmul, cred că arată minunat”, a spus actrița.

Ea a subliniat că există o nouă echipă în spatele filmului, care pare să fie foarte feministă și cool, și că este nerăbdătoare să-l vadă: „Există o nouă echipă în spatele lui [acum] și se pare că este foarte feministă și cool, așa că voi vedea acel film”.

Citește și: