În bucătărie putem găsi multe produse care pot fi folosite cu succes în îngrijirea zilnică a plantelor. Prin urmare, merită să renunțăm la îngrășămintele artificiale și să ne concentrăm pe fertilizarea lor naturală. Este greu de crezut cât de mult poate ajuta adăugarea câtorva picături de lapte la udare. Îngrășământul făcut din zaț de cafea […]
Expertul în risipa alimentară Kate Hall a dezvăluit o serie de trucuri utile pentru a ne păstra frigiderul curat ca lacrima și pentru a gestiona cantitatea de alimente pe care o aruncăm săptămânal. S-ar putea să nu îți treacă prin minte să îți cureți bine frigiderul, dar, dacă este bine făcut, acesta tău ar putea […]
A da lapte pisicilor adulte ar putea, de fapt, să le facă mai mult rău decât bine. Laptele de vacă poate determina o pisică să devină supraponderală. În plus, laptele de vacă este plin de grăsimi. Pisicile sunt înfățișate în mod obișnuit în timp ce beau lapte din farfurii. Este posibil ca imaginea populară a […]
Laptele și produsele lactate cresc riscul de a dezvolta cancer, potrivit celui mai recent studiu. care a investigat consumul de lactate și riscul de cancer la adulți. Un consum mai mare de produse lactate, de exemplu, poate crește nivelul factorului de creștere asemănător insulinei-I (IGF-I), care promovează proliferarea celulară și este asociat cu riscuri mai […]
Industria globală a produselor lactate este în schimbare. Printre noile schimbări se numără concurența din partea alternativelor alimentare care nu sunt produse cu ajutorul animalelor – inclusiv provocările potențiale reprezentate de laptele sintetic. Laptele sintetic nu necesită vaci sau alte animale. Industria globală a produselor lactate este în schimbare. Printre noile schimbări se numără concurența […]
Potrivit unui studiu, un consum ridicat de lapte nu va crește nivelul colesterolului. Cei care au băut lapte, în fiecare zi, au avut niveluri mai scăzute de colesterol rău (LDL) decât cei care nu beau lapte. Un consum mai mare de lapte a fost asociat cu o reducere cu 14% a riscului de boli coronariene […]
Cercetătorii sfătuiesc ca vitamina D să fie adăugată în alimente de bază precum pâinea sau laptele Nivelul scăzut de vitamina D ar putea conduce la un risc ridicat de infectaer cu Covid-19, potrivit unor studii În Spania, din 216 de pacienți cu coronavirus, 82% au avut deficit de vitamina D Cercetătorii sfătuiesc ca vitamina D […]
Compania Impossible Foods este cunoscută pentru fabricarea cărnii pe bază de plante Acum, își propune să revoluționeze industria cu un lapte ,,imposibil” Deocamdată, rețeta acestui lapte conține soia, însă produsul este încă în dezvoltare Impossible Foods, compania cunoscută pentru fabricarea „cărnii” care are la bază de plante, menită să reconstituie carnea adevărată, ar putea încerca […]
3 milioane de produse alimentare din programul Laptele şi cornul zac într-un depozit din Timiş Produsele ar fi trebuit să fie distribuite în şcoli, însă din cauza pandemiei acestea nu au ma ajuns la elevi Firma producăroare stă cu produsele în depozit şi cel mai probabil urmează să le distrugă Florin Herbai, producătorul autohton care […]