• Liz Truss candidează pentru conducerea Partidului Conservator.
  • Ministrul de Externe promite o revizuire a sistemului fiscal dacă va deveni prim-ministru.
  • La o dezbatere, Truss a purtat o vestimentație asemănătoare cu a lui Margaret Thatcher.
  • Thatcher a ocupat funcția de prim-ministru al Marii Britanii în perioada 1979-1990.

Numărul trei în competiția pentru șefia Partidului Conservator din Marea Britanie își trage inspirația de la o mare doamnă: Margaret Thatcher. Au observat asta utilizatorii rețelelor sociale analizând vestimentația lui Liz Truss, de la prima dezbatere a candidaților.

Tweeterurile cu comentarii au început să curgă. Ministrul de Externe vrea să-i calce pe urme fostului premier conservator și a început cu stilul personal. Liz Truss a apărut cu un sacou negru peste o bluză albă cu o funda mare la baza gâtului, la dezbaterea televizată.

Thatcher a purtat o ținută izbitor de asemănătoare la o emisiune electorală din anul 1979. Doamna de fier a Marii Britanii avea o pasiune pentru cămășile cu fundă mare la gât, pe care le folosea în nenumărate ocazii.

Recomandări

7 LOCAȚII „BRIDGERTON"
CELE MAI VECHI DOVEZI ALE FUZIUNII
MAI SLĂBEȘTE-NE
SOPHIE TURNER, DESPRE DIVORȚUL DE JOE JONAS
VEZI WORLD PRESS PHOTO LA UNIVERSITATE
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"

Cred în drepturile femeilor. De asemenea, cred că persoanele transgender ar trebui tratate cu respect, a spus Lizz Truss, ministru de Externe al Marii Britanii.

Pentru cei care așteaptă cu răsuflarea tăiată acea expresie media favorită, întorsătura U, am un singur lucru de spus. Întoarceți-vă dacă doriți. Doamna nu e pentru a se întoarce, a spus Margaret Thatcher, fost prim-ministru al Marii Britanii.

Nu este prima dată când publicul face comparații între Truss și Thatcher. Vizitând Moscova pentru a lansa un avertisment că Rusia trebuie să respecte suveranitatea Ucrainei, ea a pozat în Piața Roșie într-o haină de blană și pălărie, la 35 de ani după ce fostul premier conservator a făcut același lucru într-o vizită în Uniunea Sovietică de atunci.