• Occidentul, a spus Putin, a vrut să lichideze Rusia.
  • Occidentul, a spus el, a fost un complice indirect la crimele comise de Ucraina.
  • ONU a votat cu 141 de voturi pentru, 7 voturi împotrivă și 32 de abțineri pentru a cere Rusiei să se retragă imediat și necondiționat din Ucraina.

Președintele Vladimir Putin a declarat duminică că Rusia nu a avut de ales decât să ia în considerare capacitățile nucleare ale NATO, deoarece alianța militară condusă de SUA urmărește înfrângerea Rusiei. Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a declarat că alianța a văzut semne că China are în vedere furnizarea de arme către Rusia și a avertizat Beijingul să nu facă un astfel de pas.

Stoltenberg a declarat că o eventuală asistență chineză ar echivala cu acordarea de sprijin (direct) pentru o încălcare flagrantă a dreptului internațional și, desigur, (în calitate de) membru al Consiliului de Securitate al ONU, China nu ar trebui să sprijine în niciun fel încălcarea Cartei ONU sau a dreptului internațional”.

În condițiile de astăzi, când toate principalele țări NATO și-au declarat ca principal obiectiv principal să ne provoace o înfrângere strategică, astfel încât poporul nostru să sufere, așa cum spun ei, cum putem ignora capacitățile lor nucleare în aceste condiții?”. a declarat Putin la televiziunea de stat Rossiya 1, potrivit TASS.

Recomandări

FICO ÎȘI REVINE DUPĂ ATAC
URSULA INVESTIGHEAZĂ DIN NOU META
ÎN CHINA ÎȚI IEI LIBER DACĂ EȘTI TRIST
A.I. ÎN MUZEE
CUM E VREMEA ÎN ROMÂNIA?
CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT

Occidentul, a spus Putin, a vrut să lichideze Rusia. Ei au un singur scop: să desființeze fosta Uniune Sovietică și partea sa fundamentală – Federația Rusă”, a spus Putin, potrivit TASS. Occidentul, a spus el, a fost un complice indirect la crimele” comise de Ucraina.

ONU a votat cu 141 de voturi pentru, 7 voturi împotrivă și 32 de abțineri pentru a cere Rusiei să se retragă imediat și necondiționat din Ucraina, semn că comunitatea internațională nu a ezitat în determinarea sa de a condamna acțiunile Rusiei. La ultimul vot, desfășurat imediat după ce Rusia a anexat republicile din estul Ucrainei, Rusia a fost condamnată cu 143 la 5 și 35 de abțineri, majoritatea din Africa.