Interviurile lui Cristoiu. Invitat: Creatoarea de modă Nausica Mircea, sâmbătă, de la ora 20.00

Ion Cristoiu: Dacă nu dă în clocot, PNL riscă să moară încetul cu încetul Sursa Foto: Mediafax
  • Nausica Mircea: Pe ulițele satelor unde colindam, spuneam cine sunt și-mi spuneau “știu cine sunteți dvs, dar noi votăm AUR”. Cu o săptămână înainte de alegerile parlamentare, am spus că noi nu o să intrăm în Parlament, iar AUR va obține un scor pe care nimeni nu și-l va imagina.
  • Nausica Mircea: Piața de textile este blocată la nivel mondial. E normal pentru că pandemia, starea de urgență a închis tot. Toate stocurile de primăvară-vară din 2020 nu s-au vândut. În ianuarie anul acesta s-a făcut un calcul. Sunt stocuri de textile în depozite de aproximativ 160 miliarde de euro, deci marfă nevandabilă.
  • Nausica Mircea: Eu am sesizat prima dată că lucrurile nu vor merge bine la sfârșitul lui 2019, când aveam o comandă în fluxul tehnologic și nu ne ajungeau niște nasturi, accesorii din China. Importăm absolut orice. În China începuse criza. Wuhan, unde a izbucnit pandemia, este cea mai mare zonă de unde vin importurile pentru industria textilă.

Sâmbătă, 3 aprilie, Nausica Mircea, antreprenor și creator de modă, intră sub tirul întrebărilor și curiozității publicistului Ion Cristoiu.

Cine e Nausica Mircea? De unde provine numele său? Cum a fost experiența de candidat Pro Romania la parlamentare? Cum a ajuns să o îmbrace pe Viorica Dăncilă? Ce efecte a avut pandemia asupra industriei de confecții textile? Cum a fost influențată moda de pandemie? Care sunt tendințele în modă? Cum se fabrică o mască?

Sunt doar câteva din întrebările la care vei afla răspunsul în seara aceasta, de la ora 20.00, la Interviurile lui Cristoiu de la Aleph News.