• Dinamo Kiev, echipa lui Mircea Lucescu, a bătut-o cu 2-1 pe Gent
  • La 75 de ani, Lucescu e din nou aproape de grupele UCL
  • Lucescu, numit „vulpe bătrână” și „Maica Tereza” de presa belgiană
  • Lucescu e cel mai bine plătit antrenor român

Deci e zi grea la FCSB – 14 jucători și de astăzi și vedeta Dennis Man sunt interziși în Europa – au Covid. Pentru prima dată în istorie FCSB a adus jucători în ziua meciului – fotbaliști luați cu 5 ore înainte de joc – Caiado și Karanovici de la Sibiu, trimis cadou de Ana Maria Prodan, și Enache, dat afară cu artificii acum 2 ani. Urmele rămase din FCSB joacă cu Slovan Liberec și singura consolare a lui Man este că a luat Covid în aceeași zi cu Ibrahimovici.

La 75 de ani, Lucescu e aproape de grupele celei mai tari competiții europene cu Dinamo Kiev – echipă care-i dă 2 milioane de euro pe an. A bătut-o aseară, cu Hațegan la centru, cu 2-1 pe Gent. Nu le-a aruncat prosopul belgienilor, ci și l-a pus în cap.

„Cerul a plâns și-n timpul ăsta vulpea bătrână Lucescu, cu prosopul în cap, și-a condus echipa spre victorie” – au scris belgienii după meci, care l-au mai comparat și cu Maica Tereza.

Recomandări

NICKI MINAJ FACE PRIMELE DECLARAȚII
STOLTENBERG: UCRAINA ARE DREPTUL LA APĂRARE
MUSK: COPIII SUNT ANTRENAȚI DE A.I.
MACRON ȘI SCHOLZ CAUTĂ ÎMPĂCAREA
ÎNCEPE ROLAND GARROS
EXTREMA DREAPTĂ PRIMEȘTE VOTURI

Lucescu are și alte amintiri cu prosopul. Acum mai bine de 20 de ani Dinu i-l arăta după Rapid 1-4 Dinamo. După meci, tot el era cel care ieșea în câștig – a plecat la Inter. S-a întors apoi și a luat campionatul.

Mai puțin bucuros a fost fiul Răzvan aseară. Deținător al Ligii Campionilor Asiei cu Al Hilal, a fost eliminat la masa verde. N-a avut îndeajuns de mulți jucători valizi pentru meci din cauza coronavirusului.