• Talkington a început să experimenteze inteligența artificială pentru a vedea cât de bine poate scrie detalii din diferite sedințe publice.
  • Talkington a generat un ,,reporter artificial” numit ,,Paul” , care a fost creat pentru a economisi timp jurnaliștilor.
  • Inteligența artificială evoluează rapid și este implementată în diferite locuri de muncă cu sarcini diferite.

Talkington a dezvoltat un ,,reporter artificial” cu inteligență artificială pe care l-a numit ,,Paul” , care are capacitatea de a genera informații din întâlnirile publice, scrie Nieman Lab.

Peter Loforte, fost vicepreședinte la Microsoft, a creat primul ,,reporter artificial” numit ,,Maria” , acest instrument general de inteligență artificială s-a dovedit capabil să participe în mod activ la întâlniri și să rezume cu acuratețe detaliile importante.

Ce a urmat

Acest fapt a atras atenția companiei Talkington, care și-a pus întrebarea: „Dacă ar putea crea și ei un „reporter artificial” care să participe la ședințe, să ia notițe și chiar să scrie mici povești care să nu fie exagerate?”

Recomandări

CÂND INTRĂM ÎN SCHENGEN
AFACERI RUSIA-COREEA
STĂ PROST CU VÂNZAREA
REVOLTA ROBOȚILOR
CE-AU GĂSIT AL LOR SĂ FIE
ANIME ȘI MANGA

Talkington a colaborat cu Loforte și a reușit să îl creeze pe „Paul”. Scopul pentru care „Paul” a fost creat este unul simplu și anume economisirea timpului pentru jurnaliștii care trebuie să participe la ședințe lungi.

Talkington încă nu a publicat materiale generate de „Paul” deoarce „reporterul artificial” este încă în faza de probe.

Totuși, ,,Maria” a participat la o conferință unde a reușit să genereze materiale, în timp real, pe baza conversației, care a fost una dificilă, abordând subiecte precum criza climatică din Marea Salton.

Citește și: