Peste 66.000 de persoane s-au înscris pe listele de aşteptare ale celor 56 de centre MApN, după ce luni s-au deschis pentru publicul larg.

54.281 de români s-au vaccinat ieri. Avem până acum peste 1,5 milioane de oameni vaccinați, adică 8.14% din populație.

Autoritatea de reglementare medicală susține că suspendarea vaccinărilor cu AstraZeneca nu a fost o decizie politică ci una științifică. Au apărut prea multe cazuri de tromboză cerebrală.

Recomandări

TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CE FACI ÎN CAPITALĂ DE FLORII?
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?
UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE

Boris Johnson a anuntat ca se va vaccina in scurt timp. premierul britanic a spus ca va primi o doza de ser AstraZeneca.

Încep să se vadă efectele pandemiei… China va permite accesul în ţară doar străinilor vaccinaţi împotriva Covid-19 cu un vaccin chinezesc.

Restaurantele, cafenelele, cinematografele și sălile de jocuri din Alba Iulia se închid de astăzi, după ce rata de infectare a trecut de pragul de 3 cazuri la mia de locuitori.

Iar elevii din Berceni, Otopeni, Popești-Leordeni și Tunari vor face cursuri exclusiv online. Școlile s-au închis după ce rata de infectare a depășit 6 cazuri la mia de locuitori.

Românca Jacqueline Cristian s-a calificat în sferturile turneului de tenis WTA 500 de la Sankt Petersburg.

Iar Simona Halep a spus într-un interviu că Serena Williams este foarte ambițioasă. „Cred că are problemuțe la partea mentală, pentru că este capabilă să câștige orice meci”, a spus Simona

Președinția l-a sărăcit pe Trump. Averea acestuia a scăzut de la 3 miliarde de dolari, la 2,3 miliarde de dolari, în ultimii patru ani, pe care i-a petrecut la Casa Albă, potrivit Business Insider.

Puterile noastre sunt nelimitate. Asta a demonstrat și Traian Vuia in dimineața de 18 Martie 1906: când a realizat, la Paris, primul zbor autopropulsat din lume cu un aparat mai greu decât aerul.