Într-o perioadă atât de prolifică pentru teoriile conspirației, îți spun povestea celei mai mari păcăleli din istoria muzicii: moartea lui Paul McCartney. 

O legendă urbană care a tot fost alimentată de-a lungul timpului și care a luat amploare în 1969, când un ziar local din Illinois i-a făcut pe mulți fani Beatles să creadă că McCartney a murit de fapt într-un accident de mașină în 1966 și că a fost imediat înlocuit cu un impostor, câștigător al concursului de sosii. Beatleșii s-au amuzant de teoriile faniilor, ba chiar le-au dat apă la moară, lăsând indicii despre presupusa moarte a lui Paul în albumele lor. Vânătoarea după indicii le-a prins foarte bine pe partea de marketing și vânzări și a devenit un fenomen internațional. Mesaje ascunse, voci misterioase care se aud doar când asculți discul de la cap la coadă. Glume pe care artiștii nu le-ar mai putea face în ziua de azi, înconjurați de toată tehnologia modernă.

McCartney nu numai că e-n viață și astăzi. El tocmai a revenit, la 78 de ani, în vârful topurilor cu noul său album, McCartney III, al 18-lea album solo din carieră.

Recomandări

TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CE FACI ÎN CAPITALĂ DE FLORII?
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?
UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE