• Meghan Markle plănuiește o petrecere „intimă” pentru ziua de naștere a prințului Archie, care va împlini 4 ani pe 6 mai.
  • Prințul Harry, va încerca să ajungă acasă la câteva ore după ce a participat la încoronarea tatălui său, Regele Charles al III-lea.
  • Palatul Buckingham și familia Sussex au anunțat săptămâna aceasta că Markle, 41 de ani, nu va participa la încoronare.

Meghan Markle plănuiește o petrecere „intimă” pentru ziua de naștere a prințului Archie, care va împlini 4 ani pe 6 mai.

Doria Ragland, mama ducesei de Sussex, colegii de școală ai lui Archie și câteva mămici ar urma să participe la petrecerea aniversara a lui Archie, care se va ține la proprietatea din Montecito, California, a Ducelui și Ducesei de Sussex, a declarat o sursă apropiată familiei pentru Page Six.

La aproape 10.000 de kilometri distanță, tatăl lui Archie, Prințul Harry, va încerca să ajungă acasă la câteva ore după ce a participat la încoronarea tatălui său, Regele Charles al III-lea, la Westminster Abbey din Londra.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Page Six spune că Harry va zbura cu un zbor comercial, nu privat, și ar putea chiar să se urce într-un zbor înapoi în California după ceremonia de la ora 11 dimineața – ceea ce înseamnă că ar putea ajunge acasă la începutul serii, datorită diferenței de fus orar de opt ore.

Harry va face toate eforturile pentru a se întoarce la timp pentru ziua de naștere a lui Archie”, a spus sursa. „Va fi o petrecere intimă, nu va fi ca My Super Sweet 16 sau la cea de-a 50-a aniversare a lui Portia de Rossi!”.

Palatul Buckingham și familia Sussex au anunțat săptămâna aceasta că Markle, 41 de ani, nu va participa la încoronarea regelui Charles al III-lea, Harry revăzându-și familia pentru prima dată de la debutul cărții sale de memorii „Spare”.

Citește și: