• Renner a declarat că faptul că știe că are multe pentru care trebuie să lupte” l-a ajutat să supraviețuiască.
  • El a declarat pentru CNN: Sunt atât de binecuvântat că am avut atât de multe lucruri pentru care să trăiesc, am o familie uriașă, o fiică de 10 ani”.
  • Singura opțiune pe care și-a dat-o a fost să se facă bine”.

Actorul Jeremy Renner a declarat că faptul că știe că are multe pentru care trebuie să lupte” l-a ajutat să supraviețuiască în urma unui accident cu un plug de zăpadă, în urmă cu un an. Renner, în vârstă de 52 de ani, a fost în stare critică după ce și-a rupt peste 30 de oase după ce a fost călcat accidental de propriul plug de zăpadă, în ziua de Anul Nou, scrie BBC.

El a declarat pentru CNN: Sunt atât de binecuvântat că am avut atât de multe lucruri pentru care să trăiesc, am o familie uriașă, o fiică de 10 ani”.

Singura opțiune pe care și-a dat-o a fost să se facă bine”. Aș fi dezamăgit și aș fi stricat cu adevărat viețile multor oameni dacă aș fi murit”, a spus actorul, care joacă rolul lui Hawkeye în Universul Cinematografic Marvel.

Recomandări

CINE VINE DUPĂ ȘOIGU
UK, LA RĂSCRUCE DE DRUMURI
ȘOIGU VA FI ÎNLOCUIT
37 DE PERSOANE MOR ÎN INDONEZIA
CANADA, AFECTATĂ DE INCENDII
TELEGRAM SAU SIGNAL?

De asemenea, sunt destul de încăpățânat, sunt multe lucruri pentru care trebuie să lupt, iar recuperarea a fost doar un drum cu sens unic în mintea mea și în recuperarea mea”. Accidentul a avut loc după ce o furtună de Anul Nou a lovit SUA, aruncând ninsori abundente în mai multe state. Renner și-a folosit plugul de zăpadă pentru a-și salva nepotul care conducea o mașină, dar care rămăsese blocat în zăpadă în apropierea casei sale.

El a reușit să tracteze cu succes mașina pentru a o elibera, dar când a ieșit, plugul a început să se miște în timp ce era nesupravegheat, a declarat la vremea respectivă șeriful comitatului Washoe, Darin Balaam. Renner a încercat să se întoarcă pe scaunul șoferului pentru a opri mișcarea, când utilajul extrem de mare” l-a călcat, a adăugat Balaam.

Actorul a fost transportat pe calea aerului la spitalul din Reno, Nevada, și a petrecut o perioadă de timp într-o unitate de terapie intensivă.

Citește și