• Un bărbat și o femeie au fost arestați pe aeroportul din Frankfurt după ce au aruncat o valiză și au strigat „Allahu Akbar”
  • Forțele de securitate au început imediat căutarea de celor doi și au evacuat terminalul
  • Doar bărbatul a fost arestat. Femeia are acum doar statutul de martor

Un bărbat și o femeie au fost arestați pe aeroportul din Frankfurt după ce au aruncat o valiză și au strigat „Allahu Akbar”, ceea ce a provocat o falsă alarmă cu bombă, relatează Frankfurter Allgemeine.

După alarma de bombă de pe aeroportul din Frankfurt, aeroportul a fost în mare parte închis sâmbătă seară. Martorii au văzut un bărbat și o femeie depunând o valiză la controlul pașapoartelor în jurul orei 18:00, după care aceștia ar fi strigat „Allahu Akbar”.

Forțele de securitate au început imediat căutarea de celor doi și au evacuat terminalul, la scurt timp după aceea, cei doi presupuși făptași au fost copleșiți și reținuți de forțele speciale și interogați.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Doar bărbatul a fost arestat. Acesta este un sloven în vârstă de 38 de ani. Femeia are acum doar statutul de martor, așa cum a anunțat un purtător de cuvânt al poliției federale. Amândoi sunt încă interogați.

Valiza a fost deschisă de geniști. Cu toate acestea, nu s-a găsit explozibil sau arme în interiorul ei. Bărbatului i s-a deschis dosar penal și este anchetat în continuare.