• Dr. Stella Immanuel a devenit virală pe rețelele de socializare susținând că hidroxiclorochina este un „leac” pentru Covid-19.
  • Într-un video din 2013, medicul atribuia afecțiunile medicale, cum ar fi endometrioza, fibroamele și chisturile „soților spirit”, adică unor demoni care fac sex cu femeile în timp ce dorm.
  • Recent, ea a suținut că nu avem nevoie de măști pentru a ne proteja de coronavirus.
  • Clipul a fost distribuit de Trump Jr, iar ca rezultat Twitter i-a limitat temporar accesul la cont.

Stella Immanuel e o doctoriță din Texas care a devenit virală pe rețelele de socializare după ce a fost distribuită de Donald Trump în ultimele sale încercări de promovare a hidroxiclorochinei ca tratament pentru coronavirus, scrie Independent.

Dr. Stella Immanuel a apărut într-un clip pe Facebook în care insista că hidroxiclorochina este un tratament eficient pentru noul coronavirus, afirmație care nu a fost dovedită.

Recomandări

METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC
ROMÂNII NU MAI ALEG STRĂINĂTATEA
CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?

Facebook încearcă să elimine orice reîncărcare a videoclipului din motiv că „împărtășește informații false despre cure și tratamente pentru Covid-19”, a spus un purtător de cuvânt. Înainte de a fi șters, o versiune a clipului a reușit să strângă peste 17 milioane de vizualizări.  

Un raport realizat The Daily Beast a trasat mai multe apariții publice neconvenționale ale doctoriței care a vorbit despre sexul cu spiritele, ADN-ul extraterestru în medicină, teorii ale conspirației și opinii anti-LGBTQ

Într-un video din 2013, medicul atribuia afecțiunile medicale, cum ar fi endometrioza, fibroamele și chisturile „soților spirit”, unor demoni care fac sex cu femeile în timp ce dorm.

Ea oferă, de asemenea, îndrumări împotriva acestor spirite într-un articol intitulat „Deliverance from Spirit Wives and Spirit Husbands” publicat pe site-ul său, scrie The Daily Beast.

Totodată, în 2015, ea ar fi vorbit și despre o teorie a conspirației în care o vrăjitoare încearcă să folosească avortul, căsătoria dintre cuplurile homosexuale și jucăriile copiilor pentru a distruge lumea. Pe lângă aceste afirmații, ea susține că ADN-ul extraterestru este folosit în medicină pentru a trata oamenii.

Recent, într-un alt material video, femeia spune că a tratat de virus 350 de persoane, iar prin urmare nu avem nevoie de măști pentru că există un remediu. Acest video a fost distribuit de Trump Jr, iar ca rezultat, Twitter i-a limitat temporar accesul la cont.