• Atacantul în vârstă de 36 de ani a adus campioana mondială în avantaj în minutul 32.
  • Managerul Argentinei spune că jucătorii argentinieni sunt pe aceeași lungime de undă cu Messi.
  • Messi devine cel mai bun marcator din toate timpurile în istoria calificărilor pentru Cupa Mondială.

Lionel Messi a reușit o nouă performanță, marți, cu ambele goluri marcate în victoria cu 2-0 în fața Peru, în preliminariile Cupei Mondiale din America de Sud, anunță The National News.

Messi, care a fost inclus în echipă în ciuda faptului că în ultimele săptămâni a fost ținut pe tușă din cauza unei probleme musculare, a început meciul și a marcat golurile din calificările pentru Cupa Mondială – devenind astfel cel mai bun marcator din toate timpurile în istoria calificărilor pentru Cupa Mondială din America de Sud.

Atacantul în vârstă de 36 de ani a adus campioana mondială în avantaj în minutul 32 cu un șut superb, după o pasă a lui Nicolas Gonzalez, iar 10 minute mai târziu a făcut 2-0 cu o finalizare feroce din pasa lui Enzo Fernandez.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Această echipă este incredibilă, de fiecare dată când joacă este foarte aproape de a fi cea mai bună din istorie”, a declarat Messi, care a condus celebra Argentina la al treilea titlu mondial în Qatar, anul trecut. La nivel de joc cred că am crescut. După ce am câștigat Cupa Mondială, suntem încrezători, foarte liberi, mai uniți și mai fermi. Să sperăm că vom continua să creștem”.

Managerul Argentinei, Lionel Scaloni, a declarat că jucătorii argentinieni sunt pe aceeași lungime de undă cu Messi, care intenționează să se retragă înainte de Cupa Mondială din 2026.

Citește și